ММА боецът, пребил депутатски син, на съд

Съдят ММА боеца Сюрен Борисов за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди.

24-годишния Сюрен е предаден на съд за това, че на 28 декември 2015 г. е причинил на 19-годишния Жулиен Търновалийски и на двамата му 20-годишни приятели Мариян Николов и Марин Топалов, леки телесни повреди, като за Жулиен и Мариян това е довело до разстройството на здравето извън случаите на средна и тежка телесна повреда.

Припомняме, че обвиняемият Сюрен Борисов бе освободен от ареста, след два месеца в следствените килии заради побой над депутатския син Жулиен Търновалийски. Прокуратурата промени мярката от „задържане под стража” в „парична гаранция” на стойност от 500 лева.

Сюрен бе арестуван на 28 декември след побой над трима студенти – 19-годишният Жулиен Търновалийски – син на депутата от БСП Георги Търновалийски, и двама негови 20-годишни приятели Марин Топалов и Мариян Николов. Скандалът избухна пред нощен клуб в Пловдив, където ММА боецътsiu е бил с приятелката си Пепа Мошукова. На тръгване от заведението пострадалите и обвиняемия си разменили реплики, които довели до физическа саморазправа. Свидетели на боя са станали четирима души, които се опитали да окажат помощ на пострадалите.

Сюрен Борисов не се признава за виновен.

 

Подобни статии

Top