ММА боец вилня край морето с мотокар и гаечен ключ, едва го закопчаха (СНИМКИ И ВИДЕО)

12048646_1680284135521310_1574381551_n

Английски ММА боец вилня в морския курорт Слънчев бряг. По информация на МВР в Бургас той е успял с мотокар да наниже две коли и е нападнал полицаи с гаечен ключ. В крайна сметка е бил арестуван. За да бъде удържан, униформените са го закопчали с 5 чифта белезници, след като преди това е уцелен със стоп-патрон и въобще не е реагирал на болка.

Името на боеца е Джон Кери. Първоначалните предположения на полицията за поведението на пристигналия у нас на 21 септември ММА-състезател, е че е комбинирал анаболни стероиди с неопределен вид наркотици.

Кери откраднал мотокар, подкарал го и така разбил входната врата на складовата база, където се намирал карът. С него и се насочил към пътя и там нанизал товарен „Форд“. В колата е имало човек, който се отървал и без драскотина. 26-годишният англичанин продължил да се движи по шосето, за да наниже и софийско „БМВ“ в задната врата и багажника. Колата обаче се заклещила и направила мотокара неизползваем.

Кери го изоставил и нападнал с голям гаечен ключ пристигналите на мястото полицаи от Несебър. Побягнал от тях, блъскайки се силно с инструмента по главата и бил прострелян със стоп-патрон. Дошли служители от Специализираните полицейски сили – Бургас, Пожарна безопасност и защита на населението – Несебър, както и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър. След акция на два екипа от спецзвеното, нападателят бил неутрализиран, отнети му били ножовете и гаечния ключ.
Тъй като бил изключително силен и агресивен, за задържането му били използвани 5 чифта белезници, за да го удържат.

Тази сутрин Джон Кери вече е в съзнание, но не дава ясно обяснение за постъпката си. Главата и краката му са превързани, има рани по цялото тяло и травма на гръдния кош, тъй като докато беснял, той се самонаранил с гаечен ключ, с който преди това е замахвал срещу униформените. Опасност за живота му няма.

Снимки: МВР, flagman.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top