Мода за градината и балкона показват на „Цветна есен 2014“ - DC news

Мода за градината и балкона показват на „Цветна есен 2014“

Мода за градината и балкона показват на панаира в Пловдив

Как градината и балконът да станат по-красиви с модерни комбинации от растения ще покаже изложението „Цветна есен 2014“. Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъде отворена от 22 до 26 октомври в Международен панаир Пловдив.

Любителите градинари ще открият всичко, необходимо за зелената украса на дома и вилата, ще получат съвети от експерти как да се грижат за цветя, храсти и плодни дръвчета. Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити и закрити пространства с елементи от живата природа. Цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти изпълват експозициите на фирмите, участващи в „Цветна есен 2014“.

Зеленият дизайн се допълва от атрактивни аксесоари. Керамични изделия, произведения на занаятчийското изкуство и предмети за декорация помагат за осъществяване на интересни проекти за интериора и ландшафта.

Посетителите на „Цветна есен 2014“ могат да разгледат и другите изложения, посветени на хобито, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив: „Булколекто“ – за колекционери (24-26 октомври), финали за Световната киноложка купа и Републикански шампионат за български породи кучета (25 -26 октомври).

Тази година гостите на проявите имат възможност да се запознаят и с новости от света на здравето, тъй като от 22 до 25 октомври ще се състои Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2014“. Участниците демонстрират широката гама от оборудване и продукти за лечение и профилактика. Акцент в съпътстващата програма са Дните на диабета, по време на които ще има безплатни измервания на кръвна захар, консултации, прожекции на филми и дискусии, посветени на опасното заболяване и предпазването от него.

 

 

Подобни статии

2 Коментара

  1. Клинкер написа:

    Невероятни са тези цветя.Само като ги видиш и имат силата да ти оправят лошото настроени ако си в такова.Толкова са живи и цветни.Зеленото определено действа добре на човека.Хубаво е че се правят подобни конкурси, където може да се видят,които цветя са добре да сложим в градината и кои вътре.Всеки един двор трябва да изглежда добре според мен.Надявам се да ни пишете пак.

  2. клинкер цени написа:

    Толкова са красиви тези цветя, че чакам с нетърпение да дойде пролетта и да започна да садя различни видове растения,които след няколко месеца да се покажат и а стане красива и приятна градината.Блога ви е доста информативен и ще се радвам ако продължите да ни пишете за цветята.Снимката е чудесна.Дано повече хора си купуват цветя.Дано следващият път да има още повече демонстранти.

Comments are closed.

Top