Молебен за победа на Кубрат Пулев в Асеновград (СНИМКИ) - DC news

Молебен за победа на Кубрат Пулев в Асеновград (СНИМКИ)

молебен за победата на Кубрат Пулев

Молебен с водосвет за победа на Кубрат Пулев в събота срещу Владимир Кличко отслужиха в асеновградския храм „Св. Николай Чудотворец” местни свещеници. Боксовите принадлежности на българския спортист бяха осветени и орисани за победа по идея на архиерейския наместник отец Данчо и неговия дългододишен приятел Ангел Биков –  бивш национален състезател по бокс.

Дестеки спортисти, приятели на спорта и обикновенни граждани изпълниха асеновградския храм „Св Николай Чудотворец”, за да присъстват на молебена и да отправят всеобща молитва за победа за българската боксова надежда Кубрат Пулев. Това, което виждам в момента обществеността на Асеновград ми дава надежда, че българщината е жива. А Кубрат Пулев го демонстрира на целия свят, коментира Ангел Биков.

Всеобщата молитва за успех на Кобрата обединява българите и им дава нови надежди за гордост пред света. Дългоочакваната боксова среща в събота вечер между световния шампион Кличко и голямата българската надежда новият Дан Колов ще бъде излъчвана на живо на голяма видео стена в центъра на Асеновград.

 

 

Подобни статии

Top