Моника Белучи плува гола за френско списание (СНИМКИ) - DC news

Моника Белучи плува гола за френско списание (СНИМКИ)

Монике Белуччи, която на 30 септември трябва да навърши 52 года, явно е решила, че не е достатъчно да омайва публиката с откровени деколтета и полупрозрачни рокли. В навечерието на рождения си ден тя реши да се съблече абсолютно гола. И прие предложението на френския седмичник Paris Match да се снима в откровена фотосесия в басейн, за която не са й необходими нито бански костюм, нито каквато и да е друга дреха. В резултат септемврийския номер, на чиято титулна страница се появи Белучи, удари рекорда по продажби.

Както се вижда от снимките, върху Белучи няма и намек дори от каквато и да е дрешка. Нейното голо тяло се прикрива само от вълните и слънчевите отблясъци. Освен това актрисата разказа на страниците на изданието за своите възгледи за сексуалните отношения.

Както признава Белуччи, днес тя не може да си представи секс без любов. „В младостта си ние се подчиняваме на хормоните. С възрастта обаче идва по-задълбоченото и по-малко инстинктивното отношение към секса. Идеалният вариант е съчетание между физическото и душевното привличане. Днес вече не мога да си представя интимни отношения без любов“, признава актрисата.

Превод: DCNEWS
Източник и снимки: eg.ru

Подобни статии

Top