Монтираха нови пейки в „Столипиново“

Поставиха нови пейки в столипиново

Продължава озеленяването и облагородяването на улица „Крайна“ в квартал „Столипиново“ в Пловдив след като преди близо два месеца бяха премахнати незаконни павилиони и гаражи. Служителите на общинското предприятие „Чистота“ почистиха района от битовите отпадъци, а от „Градини и паркове“ от днес започнаха засаждане на храсти и ниска растителност.

По време на мащабната акция за събаряне на незаконните постройки в квартал „Столипиново” бяха съставени са общо 55 акта за премахване на павилиони на улица „Крайна”. Днес от общинското предприятите „Паркове и градини” монтираха първите пейки в разчистения участък.

Кметът на район  „Източен“ Петър Петров успокои недоволните, че на мястото на пръстта, която е докарана от стадион Христо Ботев за заравняване на терена, ще бъдат поставени плочки. Той увери населението от улица „Крайна”, че при първа възможност ще бъдат поставени допълнителни пейки

Петър Петров е категоричен, че преди да се предприемат различни инициативи ще се провеждат допитвания до населението на „Столипиново”. По този начин според Петров ще се запази етнически мир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подобни статии

Top