Монтираха нови пейки в „Столипиново“

Поставиха нови пейки в столипиново

Продължава озеленяването и облагородяването на улица „Крайна“ в квартал „Столипиново“ в Пловдив след като преди близо два месеца бяха премахнати незаконни павилиони и гаражи. Служителите на общинското предприятие „Чистота“ почистиха района от битовите отпадъци, а от „Градини и паркове“ от днес започнаха засаждане на храсти и ниска растителност.

По време на мащабната акция за събаряне на незаконните постройки в квартал „Столипиново” бяха съставени са общо 55 акта за премахване на павилиони на улица „Крайна”. Днес от общинското предприятите „Паркове и градини” монтираха първите пейки в разчистения участък.

Кметът на район  „Източен“ Петър Петров успокои недоволните, че на мястото на пръстта, която е докарана от стадион Христо Ботев за заравняване на терена, ще бъдат поставени плочки. Той увери населението от улица „Крайна”, че при първа възможност ще бъдат поставени допълнителни пейки

Петър Петров е категоричен, че преди да се предприемат различни инициативи ще се провеждат допитвания до населението на „Столипиново”. По този начин според Петров ще се запази етнически мир.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top