Моторист без книжка в тежко състояние в УМБАЛ (СНИМКИ)

Моторист без книжка е в тежко състояние и с опасност за живота в УМБАЛ  „Св. Георги“ в Пловдив. 20-годишният младеж е пострадал след катастрофа снощи на бул. „Цариградско шосе“ в района на гробищата. Никола Панайотов оцеля през юли миналата година при подобен инцидент, а в момента бере душа в болницата.

Вчера около 18.30 мотористът се забил в задната част на леки автомобили на булеварда.  Панайотов се движел с висока скорост с мотора си „Сузуки” към центъра на града, когато се удря в задната част на пловдивско рено, шофирано от 54-годишен водач.

Според шофьора на реното моторът бил нестабилен на пътя и явно водачът му не успявал да го овладее. В този момент станал и сблъсъка. От полицията съобщиха, че мотористът е изгубил контрол над мотора, навлязъл е в дясната лента и се ударил в колата. Моторът изхвърчал на 100 метра напред.

Никола бил приет в спешното на болницата с  черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка, счупен десен крак и е бил настанен в Клиниката по анестеция и интензивно лечение. Направена му е и операция на главата. Състоянието му е критично.

 

 

Подобни статии

Top