Моторист загина в Столипиново

Моторист на 29 загина вчера. По първоначални данни, около 19.20 часа в Столипиново мотоциклет “Хонда”, управляван от Г. Д. от Пловдив, поради движение с несъобразена скорост губи контрол, излиза извън пътното платно и се преобръща. При удара водачът е загинал на място. Служители на сектор “Пътна полиция” Пловдив продължават работата по документиране на случая. 

Междувременно на ул. “Сокол” в Пловдив, кола се качи на тротоара и ударила последователно 23-годишна жена и детето и на 1 година от Асеновград и 15-годишна пловдивчанка. След инцидента автомобила “БМВ”, напуснал мястото на пътно – транспортното произшествие. Пострадалите са откарани в болнично заведение без опасност за живота и след преглед са освободени за домашно лечение. Продължават оперативно – издирвателните мероприятия на служителите на реда по откриване на нарушителя. 

Велосипедист пострада вчера на кръстовище в Първомай. Около 16.00 часа в дежурната на управлението е получен сигнала за пътно-транспортно произшествие на кръстовището между улиците “Княз Борис I” и “Кочо Честименски”. Лек автомобил “Фолксваген”, управляван от И. Т. /20 год./ от Първомай не спира на знак “Стоп” и удря движещия се по път с предимство 63-годишен свой съгражданин на колело. Пострадалият велосипедист е откаран в болнично заведение без опасност за живота и му е оказана медицинска помощ. Няма данни за употреба на алкохол от участниците в произшествието.

Катастрофа с каруца на пътя между квартали на Раковски без тежко пострадали. Вчера, около 21.45 часа в дежурната на РУП Раковски е бил получен сигнал за пътно произшествие на пътя между кварталите Парчевич и Генерал Николаево. На място е установено, че лек автомобил “Ауди”, с водач С. И. /20 год./ от село Дрангово е ударил по непредпазливост движещата се пред него на пътя каруца. Пострадал е 25-годишен мъж от Раковски, превозващ се в каруцата. Той е бил откаран в болница без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол от водачите на участвалите в произшествието превозни средства.  

Подобни статии

Top