Музикалната легенда Умберто Тоци със специално обръщение за концерта си в Пловдив

Tой идва за втори път в България и за първи път в Пловдив

Музикалната легенда Умберто Тоци ще зарадва почитателите на красивата италианска музика в Пловдив на 28 юли 2024 г. от 21.00 часа на сцената на Античния театър. Той идва за втори път в България и за първи път в Пловдив, където заедно със своите музиканти ще изпее вечните си хитове като „Gloria“, „Ti Amo“, „Gente Di Mare“, „Stella Stai“ и „Tu“ и много други.

Харизматичният изпълнител, любимец на няколко поколения меломани, е препълвал най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Умберто Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят и може да се похвали с 24 златни и платинени албума и повече от 200 песни написани за италиански и световни звезди. Музикантът е многократен участник и победител в престижният италиански фестивал Сан Ремо.

 „Избрах чудесния град Пловдив – едно от най-красивите места в Европа. Очаквам ви, за да прекараме една специална вечер заедно!“ – казва Умберто Тоци  в своето специалното обръщение, което изпрати до своята публика в Пловдив.

Билети се продават на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. 

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.