Мъжете остават полово активни и след 85 години

Повече от четвърт от мъжете над 85-годишна възраст са правили секс през изминалата година. Доказателствата идват от нов анализ, който се интересува от сексуалния живот на пенсионерите.

Статистиката не е толкова положителна за жените, които освен, че живеят по-дълго, срещат сериозни проблеми с откриването на партньор на тяхната възраст. Мъжете на възраст от 76 до 80 години са с много по-високо либидо (около 30%), докато жените едва успяват да се похвалят със 7%. Последното изследване на английските учени показва, че миналата година е била изключително ангажираща за мъжете, след като повече от 60% от господата са правили секс и със същото постижение могат да се похвалят около 37% от жените. 25% от мъжете над 85-годишна възраст са споделили, че са правили секс и само 10% от жените над тази възрастовата граница.

Изследването показва, че има сериозен скок във възрастовите граници, след като повече от 2/3 от жените остават свободни след като минат възрастта от 50 години. Изследователите са изчислили, че след тази възраст жените усещат своя сексуален крах и шансовете им да открият връзка се движи към абсолютната нула. Проблемът е, че над възраст от 75 години, някои жени продължават да се надяват, че ще открият поне партньор за съжителство, но дори и Том Круз споделя, че това вече е невъзможна мисия.

Господа, предполагаме, че най-накрая има нещо положително в продължителността на живота на мъжете – не се налага да бягате от възрастни бамбини. С този материал доказваме за пореден път, че мъжът си остава мъж дори и на 80 години и че меракът умира последен!

Източник: men.hotnews.bg

Подобни статии

Top