Мъжете харесват най-много 29-годишни

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Представителите на силния пол смятат, че красотата на жените достига своя връх на 29 години. Според учените жените стават най-привлекателни на 31 г., но не отричат, че за някои мъже жената може да е най-хубава и няколко години по-рано. В проучването участват 2000 американци.

Резултатите показват, че мъжете са най-уверени в леглото между 50 и 69 години, докато дамите чувстват най-силна сексуална сигурност между 18 и 29 години. 57% от мъжете и жените са съгласни с факта, че с годините сексът става все по-хубав.

Любопитно е, че само една трета от силния пол са привлечени от жени на тяхната възраст. 36% от момчетата между 18 и 29 години не биха имали нищо против да споделят леглото си и с по-възрастна дама. 84% от силния пол и 91% от слабия приемат факта, че жените са изложени на постоянен натиск да изглеждат млади.

Всъщност само 34 на сто от господата са загрижени за застаряването на половинката им в сравнение с 56% от жените, пише БГНЕС. Що се отнася за сивата коса, нежният пол смята, че е несправедливо да се приема за грозно, само ако жената остави косата си небоядисана. Момичетата не приемат привилегията на срещуположния пол да изглежда добре дори с бяла коса.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top