Наградиха победителите във Фестивала на водните капки (СНИМКИ)

Над 90 деца от различни възрастови групи получиха грамоти, награди и бутилка вода за участието си във Фестивала на водните капки в пловдивския район „Южен“. Малчуганите бяха от всички училища на територията на Пловдив.

„Всяко дете заслужава награда, защото като гледам творбите всички са толкова хубави, че няма как да не получат награда“, заяви Борислав Инчев преди връчването им.

Фестивалът се проведе в два раздела за литературна творба и плакат, но поради голямото участие на децата, журито прецени да награди и постъпилите рисунки.  Председателят на журито, писателят Георги Ганев, отправи приветствие към учителите, като им благодари за всеотдайният труд към младото поколения, труд за един по-чист и екологичен свят.

Председателят на Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл доц. д-р Диляна Вичева изказа своята благодарност на кмета и на екипът му за организираното събитие и пожела то да стане традиция за район „Южен“, в която с най-голямо удоволствия отново ще се включват.

С множеството си награди фестивала се превърна в истински празник за децата и районната администрация. Събитието се организира във връзка със Световния ден на водата – 22 март.

Подобни статии

Top