Наградиха победителите в конкурс за рисунка в „Западен“ (СНИМКИ)

Кметът на район „Западен“ Димитър Колев награди участниците в конкурса за рисунка на тема „В света на щастието“, организирана от районното кметство. Всички участвали получиха грамоти, а класираните на първите три места в отделните категории бяха наградени с парични и предметни награди.

В конкурса взеха участие ученици от училищата в „Западен“, а работите им бяха оценени от жури, в което освен кметът Димитър Колев и началникът на отдел „Образование“ Веселина Балджиева, се включи и експертът от катедра „Естетическо възпитание“ към ПУ „Паисий Хилендарски“ доц. д-р Методи Ангелов. По преценка на кмета бе учредена и една специална награда, която бе присъдена на 13-годишната Мариела Колева, като от днес нейната рисунка ще краси кабинета му.

До участие в конкурса бяха допуснати ученици от район „Западен”, разпределени в две възрастови групи – от 10 до 15 години и от 16 до 19 години. С творбите на участниците беше организирана коледна изложба в залата на районното кметство, а рисунките вече са част от постоянната експозиция в залата на кметството.

Подобни статии

Top