Награждават най-добрия млад предприемач за 2014-та

Награждават най-добрия предприемач на 2014-та година на официална церемония в Новотел Пловдив тази вечер. Конкурсът „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“ се провежда за шеста поредна година.

42 младежи мериха сили за призовите места в образователната инициатива, организирана от Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“.

На първия етап всички кандидати представиха пред 15-членно жури бизнес плановете си за развитие на бизнес на територията на град Пловдив. Авторите на най-високо оценените бизнес идеи защитиха пред комисията бизнеса си и демонстрираха уменията си.

По време на церемонията най-добрите бизнеси ще бъдат отличени, а авторите им наградени както с парични, така и с предметни награди. По традиция класираният на І-во място ще получи голямата награда в надпреварата – 7 000 лева и титлата „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив за 2014-та година“. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 лева, а участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 000 лева за да подпомогнат бизнеса си.

И тази година избрани участници ще получат специални награди от регионалния директор на радио верига „Communicorp group“ Весела Матеева,  Ани Славчева – мениджър на Международен образователен център „Леонардо да Вични“, Колеж по икономика и администрация, Областен Информационен център Пловдив и ЕКИУ Пловдив (Европейски колеж по икономика и управление).

Предметни награди от спонсорите на конкурса ще получат всички 42-ма участници в надпреварата. Община Пловдив също ще връчи утешителни награди на всички автори на бизнес планове.

По време на официалната церемония по награждаване на победителите ще се състоят кратки музикални паузи, които ще дадат възможност за изява на талантливи деца и младежи от Пловдив.

 

Подобни статии

Top