Над 150 домоуправители искат саниране в „Тракия“

150 домоуправители питат за саниране в Тракия

Над 150 домоуправители бяха подробно информирани за Националната програма за енергийна ефективност в кметството на район „Тракия“.
Присъстващите с интерес изслушаха подробната презентация от страна на заместник- кмета Веселин Терзиев, разяснени бяха множество въпроси.

Създадената от кметството организация обхваща всичките 13 микрорайона, като досега бяха поканени първите четири, а микрорайни А5, А6, А7 и А8 са поканени на 05.02. 2015г. от 18:00 ч., а А9, А10, А11, А12 и А13 на 06.02.2015г. от 18:00 в кметството на „Тракия“.

„Интересът към програмата е голям. Радвам се, че хората разбират важността на информационната кампания и участват активно с въпроси, именно и затова целият екип сме амбицирани и организираме тези срещи в удобно за гражданите време. Очакваме срещата с министър Павлова в събота да мотивира още граждани да започнат да подготвят документи.

Важно е да се знае, че, макар и много, средствата не са безгранични, така че със сигурност ще бъдат обновени сградите на най-инициативните жители“, коментира кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.
В разяснителната кампания в район „Тракия“ се включват и дружествата, свързани с преноса на топлоенергия и газ на територията на квартала.

Подобни статии

Top