Най-богатият човек в Сърбия взима Локо! Ето кой е той

Финансовите проблеми на Локомотив (Пловдив) са на път тотално да се изпарят, след като най-богатият човек в Сърбия е на път да инвестира в клуба, съобщава сайтът 7DniFutbol.bg. Става въпрос за Мирослав Мишкович, който ще изпрати сина си Марко начело на делегацията на Напредак (Крушевац) за контролата с „черно-белите” на 28-и март.

Мишкович има богатство от над 2 милиарда долара и въпреки проблемите с данъчните, все още официално е най-богатият човек в западната ни съседка. Марко пък е президент на клуба от Крушевац, а неговото богатство се оценява на скромните 86 милиона евро.

Напредък пристига за контрола с Локомотив, която ще е част от първия „Ден на легендите”. От клуба крият какви ще са останалите изненади за феновете на 28-и март, но са категорични, че досега подобно нещо не е правено. В тайна остава засега и името на легендата, на която ще бъде посветен първия празник на „Лаута”.

Фамилията Мишкович притежаваше верига магазини у нас, но ги продаде за осемцифрена сума. Доволни от бизнеса в България, милиардерите смятат да стартират нов проект.

Една от дестинациите им е Пловдив и е много вероятно мачът с Локомотив да е само началото на едно по-сериозно партниране на фамилия Мишкович с клуба. Те се славят като хората, изградили в Крушевац един от най-модерните стадиони въобще в Сърбия преди три години.

 

Подобни статии

Top