Най-големите врагове на желанието му за секс

Знаете ли колко много жени вярват, че сексуалното желание при мъжете е нещо, което се предизвиква супер лесно? Целуваш му ухото и готово! Той вече е настървен. Да, разбира се, че това може да подейства, но може и да не подейства. Защото мъжката потентност не е свръх защитена. Тя се влияе негативно от доста фактори, но ще ви запознаем с най-опасните.

Монотонността

И то не само в секса, а като цяло. Ако правиш едно и също нещо всеки ден в продължение на години, това убива творческия порив в теб. А рутинните задължения те карат да се чувстваш психически уморен и притъпяват сетивата ти. На теб просто не ти е до секс!

Гадната храна

Мазни, висококалорични и тежки храни – основен враг на мъжката потентност! Водят до затлъстяване, което задължително върви и с физически мързел. Но освен това, кръвоносните съдове се стесняват и възпрепятстват навременното кръвоснабдяване.

Липсата на секс

Много двойки правят огромната грешка тотално да разредят ласките в леглото. Дългото въздържание е гаранция за тотален провал, когато все пак решите да си обърнете внимание. Така че е по-добре изобщо да не го допускате. Но, ако все пак се случи, бъдете внимателни, целувайте се дълго и се настройте, че сексът може и да се провали.

Честата смяна на партньорките

Тук ще разочароваме всички свободни мъже, които често се прибират с различни момичета. Основният проблем в случая е рискът от болести, предавани по полов път, които не само пречат на потентността, но могат да бъдат и доста опасни. Но има и още една кофти последица и тя е негативната психологическата нагласа, която такива мъже в един момент развиват към жените. Губят всякакво желание за сериозна връзка, а представителките на нежния пол използват единствено за сексуално удоволствие.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top