Най-доброто от Верди, Моцарт и Пучини в благотворителен концерт на Опера Пловдив

Благородна кауза стои в основата на формата Опера бутик днес. Най-красивите арии и дуети от великите композитори ще чуят зрителите на  благотворителния концерт за събиране на средства за неотложното лечение в чужбина на Златка Александрова – дългогодишен перукер в Опера Пловдив!

На сцената на Дома на културата от 19.00 часа солистите на Опера Пловдив – Таня Иванова, Евгения Ралчева, Светлана Иванова, Елена Чавдарова, Валерия Мирчева, Жанета Стегарева, Крум Гълъбов, Петър Данаилов, Михаил Пулиев, Ивайло Михайлов, Стоян Даскалов, Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев и Пламен Кумпиков ще изпълнят най-доброто от Верди, Моцарт и Пучини. Някои от най-обичаните арии и дуети от оперите „Аида”, „Тоска”, „Кармен”, „Риголето”, „Сватбата на Фигаро”, „Дон Жуан”и  „Севилския бръснар” ще зарадват меломаните в съботната вечер.

Всички събрани средства от концерта ще се внесат директно в дарителската сметка на Златка Александрова. Може да закупите покана на касата на Концертна зала и преди концерта в Дом на културата!

Всички събрани средства от концерта ще бъдат преведени на дарителска сметка в лева, която служи единствено за директно разплащане с лечебното заведение в Германия:

РАЙФАЙЗЕНБАНК

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG71RZBB91551006699520

ЗЛАТКА ПЕТРОВА АЛЕКСАНДРОВА

Скъпи приятели, човешкият живот е безценен! Апелираме към всички вас за подкрепа! Да дарим надежда заедно!

Подобни статии

Top