Най-известният брокер в България ще изнесе публична лекция в ПУ „Паисий Хилендарски“

Това ще се случи на 21 февруари от 17:00 часа в 6-та аудитория на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Димитър Калайджиев, автор на три вдъхновяващи книги в областта на инвестициите и недвижимите имоти, най-известният брокер в България с над 120 000 последователи в социалните мрежи и създател на водещата агенция за недвижими имоти Building Box, ще сподели своята вълнуваща история за създаването на успешен бизнес в тази сфера.

Това ще се случи на 21 февруари от 17:00 часа в 6-та аудитория на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Организаторите обясняват, че Димитър Калайджиев е едно от най-големите имена в света на инвестициите и недвижимите имоти, а срещата с него ще бъде шестото вдъхновяващо събитие от трети сезон на Start-up Academy.

По време на лекцията ще бъдат засегнати темите за:

  • Създаването на собствен бизнес в сферата на недвижимите имоти;
  • Трудности и предизвикателства по пътят към успеха;
  • Съвети за ръководене на екип и постигане на успех в бизнес средата;
  • Психология на клиента и стратегии за популярност в социалните мрежи.

Събитието е част от третия сезон на Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект.

Съорганизатори, заедно с Офиса за технологичен трансфер, са: ПУ „Паисий Хилендарски“, Студентски съвет на висшето училище и Клуб на мениджъра. Инициативата се провежда под патронажа на ректора на пловдивската Алма Матер – проф. д-р Румен Младенов.