Най-кръшкащите мъже според хороскопа

maj

Зодията определя доколко мъжът е склонен към изневяра.

Овен

Дори не допуска мисъл за изневяра на любимата си. Когато е влюбен, тя го изпълва изцяло и не му остава време да се увлече по нова авантюра. Овенът не обича да мами жената, но му е неудобно да я изостави само заради това, че му е поомръзнала. Затова, ако се съмнявате, питайте мъжа Овен – той ще признае всичко.

Телец

Трудно посвещава цялото си време само на една жена. Но той постоянно е в търсене на идеала си. Затова ако Телецът престане постоянно да ви разпитва за това какво сте правили и къде сте били, най-вероятно е установил, че не отговаряте на изискванията му и е започнал да кръшка. Когато изневерява, Телецът се затваря в себе си и става мрачен.

Близнаци

Мъжете Близнаци, които са толкова непостоянни в любовта, веднага се издават, когато са запленени от ново увлечение. Когато изведнъж мъжът Близнаци, който доскоро се е държал детински, се превърне в сериозен и разумен, това означава, че най-вероятно вече се държи детински пред друга жена.

Рак

Мъжът, роден под знака на Рак, не е любител на изневерите, той иска да бъде идеалният партньор. Той знае колко е неприятно усещането от това да си измамен и се опитва да щади чувствата на жената, на която изневерява. За да се успокои, той хвърля вината върху житейските обстоятелства. Започне ли разговори за това колко непостоянен е животът, е ясно, че е кръшнал.

Лъв

Лъвът не обича да крие изневерите си, той просто не може да се въздържи от това да се появи пред хората с новата си избраница. Изобщо не го притеснява, че вярната му съпруга го чака вкъщи, докато приятелките й го виждат с новата му страст по заведения. Лъвът прехвърля вината на законната си половинка, като й изтъква, че не е достатъчно съвършена и го е тласнала към изневяра.

Дева

Мъжете Дева са известни с постоянството си и са много потайни. Затова е много трудно да разберете, ако ви мами мъж, роден под знака на Девата. Той ще се опита да потули всичко, но ако все пак го попитате дали има друга, той ще ви отговори искрено и най-вероятно изневярата му ще е породена от факта, че обича другата жена.

Везни

Мъжът Везни контролира чувствата си и когато изневерява, го прави много дискретно, обикновено само заради физическото удоволствие. Мъжът Везни обикновено е разобличен от врагове, които искат да го разделят с любимата му, на която разказват за изневерите му.

Скорпион

Зодия Скорпион често са подозирани от половинките си в изневяра. Скорпионът е мъж, който няма да се крие, когато изневерява, но и няма да признае на половинката си, без да го е питала.

Стрелец

Стрелецът е любител на приключенията, той дори не се замисля за чувствата на любимата си, когато й изневерява, за него е важно да има нови усещания. Затова Стрелецът не изпитва вина, когато изневерява на жена си. Смяната на настроението, което зависи от любовните му победи, е това, което ще издаде Стрелеца, изневеряващ на жена си.

Козирог

Козирогът дълго мисли, преди да се реши да изневери. Когато го направи, той иска всичко да е дискретно, защото дори да е влюбен в новата си приятелка, той държи на семейството и не иска да се разделя с жена си. Вкъщи той ще се държи странно, защото постоянно ще мисли, че изневярата му е разкрита.

Водолей

Мъжете Водолей не обича да се кри, когато изневерява, затова тайните любовни срещи не му носят радост. Той постоянно сменя приятелките си, защото иска да намери перфектната, а след това винаги се връща при сериозната си приятелка. Но рядко може да се случи така, че да остане верен на любимата си и месец.

Риби

Ако обичате мъж, роден под знака на Риби, трябва да сте подготвени, че той не само ще ви изневерява, а и ще мисли, че е съвсем нормално да ви разказва подробности за срещите си. Той ще е толкова убеден в любовта ви, че за него ще се разбира от само себе си, че вие искате да е щастлив, независимо от начина. Ако усети съпротива, мъжът Риби се превръща в коварно създание, което постоянно ще ви изневерява, само за да се радва, че за пореден път не сте го разкрили.

Източник: bradva.bg

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top