Най-необичайните секс рекорди, които трудно можем да си представим (СНИМКИ)

Рекордите в секса винаги са интересни, а ако излизат от всички рамки, а дори са част от рекордите на Гинес, те като цяло са сензация. DCNEWS ви представя десетте най-странни истории на хора, които са попаднали в Книгата на рекордите „Гинес“, благодарение на своите нечовешки способности в секса.

Най-дългият пенис в света – 34,3 см.

Официално притежателят на най-дългия пенис в света е Джона Фелкън. Този рекорд официално бил потвърден от д-р Роберт Дикинсън, според чиито измервания дължината на пениса на Джона Фелкън е 34,4 см, а дебелината – 16 см.

Най-голямата вагина в света е 33 см.

Най-голямото влагалище имала шотландската великанка Анна Суон (1846-1888). Анна се родила като абсолютно нормално бебе с напълно нормални размери, но по-късно започнала да расте с поразителни темпове и на 19 години ръстът й бил 2 метра 33,7 сантиметра. По-късно тя се присъединила към пътуваща шоу група и изкарвала пари, показвайки себе си. Там тя намерила и съпруг, подходящ по размери. Това бил Мартин Бейтс, който бил висок 2 метра и 13 сантиметра. Двамата се оженили, напуснали работа и си построили гигантска къща с гигантски легла. По-късно Анна родила най-голямото бебе в историята с тегло 26 кг и ръст 86,3 см. Детето било толкова голямо, че Анна не могла да го роди самостоятелно, а се наложило то да бъде извадено с помощта на форцепс и ремъци. За съжаление бебето опчинало скоро след раждането  и било препарирано, като така представлявало историческа ценност. При раждането обиколката на главата му била 48 см, а възможността за разкритие на влагалището на великанката Анна била около 15 см (на обикновените жени разкритието при раждане може да бъде до 10 см). Оттук е направен и изводът за размерите на влагалището на Анна Суон.

Най-плодовитата жена в света, родила 69 деца.

Обикновеният руски мужик Фьодор Василев (1707-1782) от град Шуя, Ивановска област, бил съвсем незабележим за историята. Но пък неговата жена Валентина Василиева поставила световен рекорд като жената, родила най-много деца в света. На практика тя родила 69 деца и е известна само с това. Валентина родила 16 двойки близнаци, 7 пъти родила тризнаци, 4 пъти четиризнаци и между 1725 и 1765 година, за 40 години, жената родила 27 пъти. 67 от 69-те родени деца успели да оживеят над младенческата възраст.

В момента жената с най-много родени деца е чилийката Леонтина Албина. Самата тя твърди, че е родила 64 деца, от които документирани са 55.

Майката, родила най-много близнаци е 44-годишната канадка Ливия Айънс. Тя има 18 деца.

Най-силната струя сперма е преодоляла разстояние от 548,6 см.

Хорст Шулц е рекордьорът, чиято струя сперма е преодоляла разстояние повече от половин километър – 548,6 см. Негов е също рекордът по струя сперма, достигнала височина 3,76 см, а също и рекордът по най-бърза семенна течност, като началната скорост на излитане на „снаряда“ била 68,72 см.

Най-старата проститутка в света е на 82 години

Проституцията е известна като най-старата професия в света, а най-старата проститутка, чието прозвище е „Бабата“, живее в Тай Пей. Чиу е най-възрастната работеща проститутка. Тя започнала да се занимава с най-древната професия преди 40 години, след като мъжът, с когото живяла повече от 20 години, починал.

Най-голямата оргия в света

В Япония бил регистриран нов световен рекорд – най-голямата оргия в света, в която взели участие 250 двойки. 250 мъже и също толкова жени се съгласили да правят секс на едно и също място, в едно и също време. Оргията била в голямо помещение, в което имало професионално оборудване за снимки. Всяка поза била отрепетирана. Въпреки твърде силното название „оргия“, двойките правили секс само един с друг, без да сменят партньорите си. Целият процес бил записан с камера и е достъпен за желаещите да си купят филма на DVD.

Жена, удовлетворила 919 мъже за един ден

Известната американска порноактриса Лиза Спаркс, успяла да удовлетвори за един снимачен ден 919 мъже, като по този начин регистрирала нов световен рекорд. Рекордът бил регистриран по време на полската порнографска сага EROTICON 2004.

Рекордът по най-продължителна мастурбация е 10 часа.

Той е дело на Масанобу Сато, който посетил световния маратон по мастурбация през 2009 година в Сан Франциско и успял да постави световен рекорд с най-дълго време за мастурбация в продължение на 9 часа и 58 минути. Миналата година Сато се опитал да подобри рекорда си, но успял да издържи само 9 часа и 33 минути.

Най-силната вагина в света

Тя е на жена, която вдига 31 килограма с влагалището си. Това е 42-годишната рускиня Татяна Кожевникова. Наложило й се да подобри рекордите на други жени, за да получи тази титла. Татяна успяла да вдигне 31 килограма с влагалището си, за да достигне световна известност. Кожевникова тренира интимните си мускули от 15 години и вече е регистрирана в книгата на регордите „Гинес“. „След като родих детето си, интимните ми мускули бяха отслабнали много. Четох книги по Дао и разбрах как древните жени са се борили с този проблем с помощта на дървени топчета“, обяснява Татяна.

Най-старият баща в света е на 90 години.

Най-старият баща в света станал отново баща на 90 години. Индийският фермер Нану Рам Йоги има поне 21 деца. Той е женен за четвърта жена и не се хвали с бащинството си на 90 години, тъй като не е планирал да спира да прави деца, докато не стане на 100 години. Нану Рам Йоги признава, че сам не е наясно колко са децата, които са му родили четирите му жени, но доколкото си спомня, е баща на поне 12 сина и девет дъщери, а освен всичко друго има и 20 внуци.

По материали от руското издание: pure-t.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Един коментар

Top