Най-опасните секс пози за мъжете

Сексът е едно от най-приятните изживявания на този свят. Трябва обаче да сме внимателни, защото понякога може да се получат неприятни травми.

Рискът от травмиране се получава, когато мъжът напълно контролира движенията си и поведението на партньорката.Три пози са най-опасни за мъжете по време на секс, установиха бразилски учени след анализ на оплаквания при лекари. Необъзданият секс може да доведе, както до счупване на члена, така и до други неприятни контузии.

Три пози са най-опасни за мъжете по време на секс, установиха бразилски учени след анализ на оплаквания при лекари.Резултатите от изследването им са публикувани в сп. Advances in Urology. И така най-опасната за мъже позата е „жената ездачка“. Именно тази поза е предизвикала половината от фрактурите на члена. Една трета от случаите се дължали на „кучешката“ позата и само 21% на „мисионерската поза“.

Любопитното е, че рискът от травмиране се получава, когато мъжът напълно контролира движенията си и поведението на партньорката.Тези изводи обаче не означават, че мъжете трябва задължително да се върнат към пуританския секс. Счупването на члена е твърде рядка травма, учените установили, че само 44 мъже са я получили. Тя се получава, когато с възбудения член се прилага много груба физическа сила. Симптомите й са остра болка, пукване, рязка антиерекция, голям хематом, отток, изкривяване на члена, неконтролируемо изхвърляне на урина.Фрактурата на половия член изиска неотложна медицинска помощ, която често се свързва с хирургическа намеса. Всяко забавяне на лечението засилва усложненията.

Източници: actualno.com; iwoman.bg

Подобни статии

Top