Най-после! Поставиха първата спирка на ул. „Юндола“ (СНИМКИ)

spirka (4)

Нова спирка бе монтирана на ул. „Юндола“ до обръщалото на автобусите в кв. „Христо Смирненски“. За липсващото съоръжение на автобусни линии с номера 10, 12, 26, 29 и 37 в посока Юндола – Изгрев DCNEWS сигнализира преди време ТУК!

Само преди седмица  единственото, което можеше да се види, бе кошче за отпадъци, изпочупени павета и пространство, обрасло с трева и храсти. Днес обаче пловдивчаните се радват на новата придобивка и най-вече на факта, че крайният квартал не е напълно забравен.

Според Костадин Петков, шофьор в един от градските превозвачи, новата спирка, поставена в началото на седмицата, е много необходима. Живеещите в района също се радват, тъй като досега им се налагаше да стоят прави и на открито и в жега, и в студ.

„Беше крайно необходимо, доволни сме и всичко е наред вече. Бяхме под дъжда известно време, но дадоха дума и изпълниха обещанието си. Кварталът доста се обнови като цяло“, коментира пловдивчанката Йорданка Ковачева.

Шофьорите и кондукторите обаче продължават да настояват на обръщалото да бъде поставена тоалетна. Водачите настояват участъкът да бъде преасфалтиран, тъй като има дълбоки вдлъбнатини и се спира трудно.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top