Най-разпространените секс лъжи на мъжете

sex

За да бъдем честни, не сме съвсем сигурни, че искаме да ти казваме това. Но все пак, с помощта на представителите на силния пол, направихме списък с най-разпространените лъжи, които изричат по време на секс! Въпреки, че сме наясно, че „невежеството е блаженство“ по някаква причина, сме длъжни да ти споделим истината.

1. „Преди около 6 месеца“

Ти без съмнение го чу да изрича тази фраза, когато го попита кога за последнен път се е тествал за полово предавани болести. Той направи кратка пауза, преструвайки се, че се опитва да си спомни датата, все пак иска да бъде точен, нали? Естествено, че няма да си признае истината, защото със сигурност е минало много повече време и той дори не си спомня кога и дали изобщо го е правил. Накарай го да ти покаже документи и ще видиш, че е било преди най-малко 2 години.

2. „Ти правиш най-добрите свирки“

Не се обиждай, но каквато и техника да използваш и да си мислиш, че тя е съвършена, има разлика между добра и наистина запомняща се орална любов. Това не е нещо, което трябва да те засегне по някакъв начин, защото само фактът, че докосваш устните си до интимните му части е достатъчен, за да му бъде приятно.

3. „Не мога да го направя отново“

Ако си в дългосрочна, сериозна връзка, ще му повярваш, защото най-вероятно казва истината. Понякога не можеш. Но за всяка друга сексуална среща, особено първите няколко пъти, когато мъжът го казва, това означава едно нещо: единствената му цел е да свърши и би предпочел да не увеличава продължителността на сексуалния акт и времето, което ще му отнеме, за да се стимулира отново.

4. „Не мога да свърша с презерватив.“

Може. Със сигурност може. 100 % от мъжете в дадем момент от живота си получават оргазъм с презерватив. Друг е въпросът, че зад тези думи прикриват желанието си да правят необезопасен секс.

5. „Винаги използвам предпазни средства.“

Ха ха! Ако някой се опита да те убеди да спиш с него без предпазни средства с думите, че той винаги ги използва при сексуален акт, можеш да предположиш, че изрича същата фраза и пред дузина други момичета!

6. „Няколко пъти в седмицата“

 Можем да се обзаложим, че всеки мъж под 45 години, който е сингъл, мастурбира поне веднъж на ден! А ти никога няма да получиш искрен отговор, защото едва ли някой ще си признае, че го е правил 52 пъти през месец декември, например.

7. „Това никога не се е случвало преди.“

Със сигурност не обвиняваме мъжете за голяма част от лъжите в този списък, но не разбираме защо толкова често чуваме точно това! Мислят, че по този начин оправдават липсата си на ерекция, но и през ум не им минава, че негласно пренасят отговорността на нас, за да успокоят собствената си мъжественост.

8. „Обичам вкуса ти.“

Убедени сме, че вкусът на интимните ти части не е като кутия с желирани бонбони и няма човек, който да изпитва вълнение и да му потичат лигите всеки път, щом се насочи между краката ти!

Източник: cosmopolitan.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top