Най-секси чертите на всяка зодия

Различните зодиакални знаци се привличат. И всеки от тях има свой специфичен чар. Трудно може да бъде обяснено от науката как и защо, но малко помощ от „тъмната страна на луната” никога не е излишна, особено когато става дума за любов. Освен това е и забавно. Така че запознайте се с най-привлекателните черти на всяка зодия:

Овен: страстта

Овенът е независим, импулсивен, непрекъснато в движение и трудно се задържа на едно място. Така че вероятно ще ви се наложи да гледате как си отива. Но точно тази импулсивност и страст – дори когато минава за малко – е опияняваща. Ще се превърнете в роб на неговите желания, докато отчаяно се опитвате да следвате неговото темпо. Но ако вече ви е качил на борда – дръжте се здраво.

Телец: успехът

Има ли нещо по-секси от мъж или жена, които знаят как да свършат работата? Поради своето постоянство, Телецът може да бъде лидер във всеки един бизнес (и всяко едно легло). Макар да е скромен по отношение на подвизите си, можете да сте сигурни, че има доста. Ако излизате с Телец, бъдете сигурни, че ще ви нагости, напои и поглези. Те са гостоприемни, обичат да си угаждат и да са заобиколени от красиви неща (и вие сте едно от тях).

Близнаци: красноречието

Ще слушате в захлас как говори и разказва истории. Все пак, внимавайте – зад това сладкодумие често се крие остър език, макар и да се извинява, когато осъзнае, че ви е наранили. Неговият непостоянен характер го прави трудно постижим и желан, но пак заради него може да ви напусне без предупреждение. Винаги в главата ви ще се върти глождещата мисъл, че скоро можете да се превърнете в поредната история, която да разказва.

Рак: непредсказуемостта

Ракът най-добре може да бъде описан като „предсказуемо непредсказуем”. Никога не знаете какво ще получите. Раците се мятат от едната в другата крайност – независими и лепкави, нежни и груби, незаинтересовани и диво емоционални. Тази необузданост може да ви привлече, но тя си има и обратната страна – тяхната нерешителност. Толкова трудно е да се разделите с Рак, колкото и да го обичате.

Лъв: чарът

Лъвът е този тип в бара, който може да ви заведе вкъщи, без да му се налага да ви черпи питие преди това. Лъвовете са истински магнити, те излъчват енергия и топлина и пръскат чар навсякъде около себе си. Имат и силно развито его, заради което могат да се пристрастят към вниманието. Те обичат похвалите и се стремят към тях, така че ако игнорирате своя Лъв прекалено дълго, той ще отиде да си потърси някъде другаде. Няма смисъл да протестирате, този знак е известен с това, че никога не си признава=

Дева: интелигентността

Ако си падате по интелектуалните игри, Девата е вашият човек. Няма нищо по-секси от мъж, който знае как да възпламени мозъка ви. Дали в леглото, или на улицата, обикновено Девите могат да разрешат всеки проблем и да ви впечатлят със запаса си от знания и инструменти. Те не се боят от предизвикателства и са лоялни. Ще се борят за тези, които обичат.

Везни: чувствителността

Ако искате някой да разбере дълбините на душата ви, потърсете Везни. Хората, родени под този знак са много чувствителни и ще отделят време, за да ви опознаят. Те няма да ви притискат и да се натрапват, така че ако искате някой да поеме контрола, те не са вашите хора. Това не означава, че няма да ви подкрепят, когато имате нужда., особено ако разисквате философски и емоционални проблеми.

Скорпион: мистериозността

Хората, родени под знака на Скорпиона могат да бъдат леко плашещи. Те по-скоро ще ви възпламенят, отколкото да ви очароват. Идеални са, ако търсите комплицирана връзка с върхове и спадове. Техният екстремен живот може да бъде много изкушаващ. Като повечето хора с тъмна страна, те ще ви въвлекат в торнадо от емоции и драма. Това е вълнуващо и пристрастяващо в началото, но скоро може да се окаже, че се страхувате от човека, когото обичате.

Стрелец: добронамереността

Ако ви привличат мили и дружелюбни хора, Стрелецът е точно за вас. Той ще ви залее с любов и привързаност и ще се отвори към вас без страх. Но също така той се доверяват на много хора, така че трябва да свикнете да споделяте. Добре е да знаете, че ако излъжете Стрелец, ще изгорите голяма част от мостовете между вас. Те търсят честност и не се занимават с лъжи и фалш.

Козирог: мълчанието

Родените под знака на Козирога са стоици по природа и твърди в убежденията си. Те не се отварят лесно и близките им трябва да гадаят какво се крие зад стиснатите им устни. Има ли нещо по-секси от това мълчание? Козирозите са страстни и лоялни, когато обичат някого. Но обратната страна на тази любов е също толкова силна омраза. Бъдете внимателни.

Водолей: странностите

Водолеите са очарователни, без да го осъзнават. Това не означава непременно, че са мили и любезни; всъщност обикновено е обратното. Иска им се да са нещо по-различно, но най-добре им се получава, когато не се опитват да се правят на каквото и да било. Леката им маниерност, дребните навици и уникалният им начин на живот ще ви запленятe. Те гледат по различен начин на света и на хората, които обичат.

Риби: гъвкавостта

Дали по отношение на плановете или между чаршафите, Рибите са гъвкави. Де са дълбоко емоционални, даже наивни. Но не бъркайте тази наивност с невинност. Рибите са стари и мъдри души, но ако се почувстват застрашени, ще атакуват.Те нямат прблем да са зад кулисите, но няма да позволят на никого да ги прегази. Ще ви следват, но не си и помисляйте да ги настъпите.

 Източник: iwoman.bg

Подобни статии

Top