Най-странните секс традиции по света

За интимността между двама души се говори все повече и повече, но въпреки това има неща, които си остават табу.

Индонезия

В Индонезия имат празник, наречен Пон. Събитието се състои седем пъти в годината. Участниците пътуват до свещения остров Джава, където правят секс с произволен чужд съпруг или съпруга. Вярват, че това носи късмет.

Индия

Като част от традициите на племената, живеещи в централната част на Индия, е ритуалът Готул. Това е събиране на млади момичета и момчета, които да се научат на песни, танци, дисциплина и … секс. Момичетата пият естествен алкохол с цел да не забременеят и спят с различно момче всяка нощ. Ако някое от момичетата забременее, то после цялото племе осиновява детето, защото не се знае кой е бащата.

Нигер

Племето Уобаабе е известно с красивите си и богати ритуали. Първият им брак бива уреден от родителите им още докато са пеленачета, задължително за собствените им братовчеди. На празника Геревол обаче, мъжете се обличат с интересни дрехи, боядисват лицата си и показват физическите си характеристики на жени, които си избира от тях. Ако жената си хареса нов мъж, и само ако успеят да избягат без сегашният да разбере, те биват признати за двойка официално. Нарича се „любовен брак“.

Хималаите

Земята на Хималаите е малко и ако в дадено семейство се родят двама сина, то по-късно земята на родителите би трябвало да се раздели, оставяйки всеки от тях с недостатъчно земя. За да избегнат деленето на земята, колкото и да са братята – всички се женят за една и съща жена.

Източник: edna.bg

Top