Най-точният любовен хороскоп за седмицата

По отношение на любовта седмицата ще започне романтично благодарение на Марс и Венера. След неделя Марс ще влезе в своята ретроградна фаза. Това ще забави темпото в любовния живот на много представители на зодиака.

Овен
В началото на седмицата ще се почувствате привлекателни и заредени с желание за любов. За съжаление вашата управляваща планета – Марс, в неделя ще влезе в своята ретроградна фаза. Вселената ви призовава да си дадете кратка пауза, в която да пренаредите приоритетите си в любовта, да обмислите всичко добре, за да знаете върху какво да се съсредоточите.

Телец
Хубава седмица предстои за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да отдадете повече време един на друг, да осъществите някои от еротичните си фантазии. Моментът е подходящ за повишаването на доверието един към друг, което ще ви накара да се чувствате много по-сигурни във връзката ви.

Близнаци
Започвате седмицата с много енергия, ето защо трябва да се възползвате от нея. Ще сте настроени за любов, ще искате да се забавлявате с половинката и да се отдадете един на друг. Направете го, защото от неделя Марс ще бъде ретрограден във вашия сектор на взаимоотношенията. Тогава ще трябва да намалите малко скоростта и да внимавате във взаимоотношенията с половинката.

Рак
Работата ще бъде на първо място за вас. Това, което ви вълнува за кариерата може да го споделите с любимия човек, а той от своя страна ще ви подкрепи. Завършете навреме проектите си, а след това се отдайте на половинката си.

Лъв
По отношение на романтичните перспективи, родените под знака на зодия Лъв ще бъдат изпълнени с надежда. Ако скоро сте се запознали с някоя интересна личност, има шансове да поставите начало на интимна връзка. Бъдете внимателни. Ретроградният Марс крие изненади, които могат да ви оставят разочаровани. След 29 юни любовният климат ще е по-ясен. Чакането си заслужава.

Дева
Венера и Марс заемат красив ъгъл, което само ще ви помогне във взаимоотношенията с половинката. Това ще ви позволи да се насладите на много чувствено еротично преживяване с партньора си, на дома или някое красиво пътуване. Отдайте им се напълно

Везни
Родените под знака на зодия Везни също могат да се възползват от романтиката, преди Марс да премине към своята ретроградна фаза. След това ще ви бъде трудно да постигате хармония в комуникацията с половинката. Нямате друг избор, освен да проявите повече търпение, докато тази фаза отмине.

Скорпион
Тази седмица няма да ви донесе много романтика, но все още имате възможността да се възползвате от благоприятната позиция на Марс и Венера. Възможно е вие и половинката ви да се съсредоточите върху проект, който ще ви донесе приходи. Следвайте идеите си, но не забравяйте за страстите и моментите на усамотение.

Стрелец
Животът може да премине от забавен и изпълнен със секс преживявания в скучен и изпълнен с рутина. Вторник е силно романтичен ден за вас и любимия човек, затова се възползвайте от него. В неделя Марс ще се преобърне в ретрограден. Може да забележите спад на енергията и мотивацията ви. Обърнете внимание на вашите цели, дори и на тези в любовта.

Козирог
Вторник ще бъде специален ден и за родените под знака на зодия Козирог. Отдайте се на любимия човек. Ще споделите някакви идеи, свързани с промяната на дома. След неделя ще се почувствате така, сякаш трябва да пестите от енергията си. Това е времето, в което трябва да се презаредите духовно, разбира се с половинката до вас.

Водолей
Ако нямате половинка до себе си, то социалният ви живот е ключът към любовта. Някои от вас може да усетят, че има химия между тях и близък приятел. Има голям потенциал да се случи нещо интересно до неделя. След това ще се почувствате леко объркани. Не бързайте, следвайте знаците на съдбата.

Риби
Обвързаните Риби нека се възползват от прекрасните комуникационни връзки, които ще се открият пред тях. Ще бъдете в хармония с любимия човек, особено по въпроси свързани с финанси, недвижими имоти. След неделя нещата ще се забавят, но не бива да се притеснявате. Просто се носете по течението.

Източник: zapetrich.com

Подобни статии

Top