„Наполетани Ултрас Пловдив” стават на 20 години навръх дербито!

Ултрас групата „Наполетани Ултрас Пловдив” ще празнува 20 години от създаването си навръх дербито на „Лаута” срещу кръвния враг Ботев. Ето какъв поздрав и призив отправиха от сайта на групировката до всички свои последователи:

„Тази събота освен дербито на Пловдив имаме още един повод за празник – отбелязваме 20-годишнината на Наполетани Ултрас Пловдив. През 1995 г. дадохме началото на нещо, което за тези две десетилетия се превърна в една от най-старите и уважавани ултрас групи в България. Сега от позицията на времето, тези 20 години изглеждат невероятен период особено като се замислим колко групи, групички и формирования спряха да съществуват през това време поради една или друга причина.

През тези години ние останахме верни на себе си – да не се забъркваме в политически игри, да бъдем независими от ръководството, което и да е то, да се придържаме и развиваме ултрас културата в сектора ни. Тези десетилетия бяха трудни, но същевременно изпълнени с емоция и плам. Загубихме верни приятели, нови се присъединиха, но успяхме да запазим това, което винаги ни е сплотявало – любовта към Локомотив и отдадеността към ултрас начина на живот.

Нека отбележим събитието както подобава на мача в събота! Елате на стадиона на време, помогнете с организацията, бъдете част от черно-бялата лудост!”

Снимка:  ultras-bulgaria.net

Подобни статии

Top