НАП продава изгодно жилища в Пловдив (СНИМКИ)

Апаратаменти в отлично състояние и на изгодни цени обяви за продажба НАП Пловдив. Огледите на някои от тях вече започнаха.

На ул. „Иларион Макариополски“ в Пловдив, се предлагат два мезонета. Единият е със 120 квадрата застроена площ и за 129 600 лева първоначална цена, другият – с 20 квадратни метра по-голям и съответно по-скъп – за 150 000 лева. Мезонетите са разположени на 5-ти и 6-ти етаж и могат да бъдат огледани от кандидат-купувачи днес и утре на място, или по снимки в интернет страницата на приходната агенция на следните е-адреси: http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/28923 и http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/28924 .

Също в Пловдив, но на ул. „Антон Папазов“  НАП продава жилище от 40 квадратни метра с прилежащо мазе за 44 000 лв. Повече информация за него и напътствия за участие в търга могат да се разгледат на електронен адрес: http://nraapp04.nra.bg/targove/deals/index/did/28930 .

В Девин данъчните обявяват за продажба съвсем нов апартамент с площ 50 квадрата и гараж към него на обща цена 58 000 лева. В жилището не е живяно. Представлява всекидневна с обособен кухнески кът, спалня, тераса. Подовата настилка е ламиниран паркет, а остъклението е с петкамерна PVC дограма. Има изводи за климатик, отдушник, монтиран е домофон. Имотът може да бъде разгледан на място следващата седмица от 20-ти до 24-ти юни.

С приходите от продажбите ще бъдат погасени частично или изцяло данъчни и осигурителни задължения на досегашните собственици на имотите.

Повече информация за тези и други продажби, организирани от Националната агенция за приходите, може да бъде разгледана в електронната страница на администрацията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Подобни статии

Top