НАП продава 650 кг сребро и 18 тона свински глави - DC news

НАП продава 650 кг сребро и 18 тона свински глави

Дългоочакваният търг за рекордното количество сребро от над 650 кг., което беше задържано на ГКПП Капитан Андреево, ще се проведе на 20.09.2016г. /вторник/. Това е само част от разнообразието от търгове предлагани от НАП Пловдив през месец септември.

Един от предстоящите е за замразени свински глави, които са изоставени в полза на държавата след проведени контролни действия от страна на звеното за фискален контрол в Пловдив. Продуктите са придружени с необходимата документация и протокол за извършена проверка от Българската агенция по безопасност на храните. те са доставени от Полша и са с дата на производство м. април, май и юни 2016 г. Количеството е над 18 000 кг., разпределени са в три групи, за които може да се участва заедно или поотделно. Очакваните приходи за хазната са около 23 000 лв.

Националната агенция за приходите предлага и разнообразен избор от различни по марка и вид МПС, както и голямо многообразие от вещи – от мобилни телефони и техника до дърва за огрев и каруци.

Подробностите за тези търгове – срокове за оглед на стоката, за подаване на ценови оферти и внасяне на депозит, ще бъдат публикувани след 19.09.2016 г. в Интернет страницата на НАП на е-адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

Снимка: zonaburgas.bg

Подобни статии

Top