Нарекоха Владо Стоянов „Човека паяк“, трябвало да пази границата!

Новината за победата на България с 1:0 като гост на Португалия в Лейрия и за спасената от Владо Стоянов дузпа на Кристиано Роналдо бързо обиколи света. Българските медии веднага лепнаха прозвището на вратаря ни „Човека паяк“, след като по невероятен начин спаси не само дузпата на Кристиано, но и негов опасен свободен удар, както и изстрел от упор. Някои дори го призоваха да пази границата от бежанци, защото при него няма пускане.

Испанските медии обръщат сериозно внимание на резултата заради звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо.

„Видяхме един Роналдо в най-лошата му светлина“, пише „Ас“, който посвещава специална фотогалерия на изявите на португалеца срещу нашите. Новината е водеща и в онлайн изданието на „Марка“. „Пътят на кръста за Кристиано“, гласи заглавието на материала, в който е посочено, че отборът на Португалия е опитал всичко, но така и не е успял да намери път към вратата на Владислав Стоянов.

„Голям мач за Владо Стоянов“, отбелязва каталунския „Спорт“, който няма основания да симпатизира на Роналдо. Същото настроение се носи и от „Ел Мундо Депортиво“.

„67 процента владение на топката, 30 изстрела към вратата срещу само 4 и …водачът на група Ф на Евро 2016 се сгромоляса пред 20 000 свои фенове“, отбелязва френския „Екип“, като отдава дължимото на вратаря ни Владо Стоянов, който опази мрежата си суха с чудеса от храброст, като направи поне 11 решителни спасявания, включително и дузпата на Роналдо.

Снимка: youtube

Подобни статии

Top