Нарекоха Тошко Неделев „шокиращ рогоносец“! (СНИМКИ)

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе наречен „шокиращ рогоносец“ в статия на вестник „Всеки ден“. Причината е поведението на бившата му приятелка Вили Томова, която се късала да му изневерява, докато той се мъчел да пробие в Германия.

Като разбрал от приятели, че знойната танцьорка му слага рога, Неделев си плюл на петите и повече не искал да чуе за нея. Футболистът обаче не стоял дълго на сухо и отскоро е с ново гадже на име Златка Божкова.

Тошко Неделев си хвана палавата Вили Томова още по време на първия си период в Ботев. Самата тя е популярна в Пловдив като една от най-запалените фенки на Канарите. Редовно ходи на мачове на отбора, от време на време надъхва футболистите със снимки по цици в интернет.

След като двамата се запознали, Вили от раз завъртяла главата на Неделев. Футболистът хлътнал до уши, независимо че имат 10 години разлика – по това време Тошко е на 20, а Томова – на 30.

След трансфера на футболиста в немския Майнц, започнали да въртят любов от разстояние. Неделев се надявал гаджето му да се премести при него в Германия, но така и не го огряло. Вили Томова не искала да зарязва живота в родния Пловдив, но все пак често пътувала на гости на футболиста. Така двамата изкарали близо две години. Оказва се обаче, че междувременно си лягала с куп други мъже.

Преди време приятел се обадил на Неделев да го предупреди за неверната му половинка. Тошко замръзнал, като научил, че уж влюбената в него Вили Томова овършала сума ти мъже.

„Добре, че му отворихме очите. Тази мина половината Пловдив, не беше за него“, разправя авер на Неделев за безскрупулната майна.

По ирония на съдбата заклетата фенка на Ботев дори мачкала чаршафите с футболист от върлия враг Локомотив (Пловдив). Става дума за Дани Кики, плейбой номер 1 сред ритнитопковците.

Отскоро друга засукана мадама топли завивките на Неделев в Пловдив. Новата му изгора е Златка Божкова, която работи като управител в нощен бар. За нея се твърди, че била по-кротка и засега била напълно вярна на футболиста.

Снимки: 7dnifutbol.bg

Подобни статии

Top