Наръчник за прелъстителки

Фразата „Всички мъже са еднакви“ ми е много любима.

Тези лоши, глупави донжуани. Влизат в живата на една жена, свалят й и последната звезда от небето, опустошават всичко и си тръгват.

Замисляли ли сте се колко много жени има, които всеки ден ронят сълзи, че някой ги е зарязал и не спират да се питат „Защо“, „Защо аз“, „Къде сбърках“ и накрая стигат до извода, че те са прекрасни и нежни създания, никъде не са сбъркали, просто са попаднали на мъж говедо, без капка съвест и човечност.

Тук не става въпрос за това, колко сте красива и харизматична.  Лошото в случая е, че се мислите за идеалната половинка. Сещате се – той ви сменя с друга и вие сте многострадалната Геновева, а тя е изчадие от ада без никакъв морал. Вещица!

Идва следващия принц за вас и вместо да си вземете бележка от последния, вие продължавате да правите една и съща грешка. Гледате го със същия влажен кравешки поглед, звъните му всеки ден (поне по два пъти), започвате да посещавате  любимите му заведения с надежда да го засечете там и най-невинно да кажете – „О здрасти, какво правиш тук?“.

Е не е смешно, вие сте пълен психопат. Номера е, че колкото по-недостъпни сте, толкова по-желани ще бъдете! И не говорим за онзи тъп начин да се направите на интересни, тип „Коя съм аз, а кой си ти“. Не!

Оставете господата сами да ви потърсят, откажете една две срещи, вие сте работещи момичета все пак, имате си личен живот, приятели, ангажименти.Бъдете любезни, използвайте изрази като „Бих се радвала, но съм притисната от времето!“ (отговорна сте и имате задължения в службата), „С удоволствие, но съм обещала на приятелка да и помогна с преместването.“(добра приятелка сте, не сте отчаяна хлапачка, която чака да и свирнат)“ или „Много съжалявам, но имам уговорка с момичетата за довечера, имаш ли нещо против да се видим утре?“ (Не зарязвате приятелките си заради, който и да е мъж, но го харесвате и искате да го видите, само че днес не можете).

Не показвайте ревност, не пишете по 100 sms-a, зловещо е! Смейте се на подхвърлянията му по-темите за други жени, дори и вътрешно да се разкъсвате от ревност.

Залепете си усмивката на лицето, направете комплимент на друга жена, някоя случайна, някоя приятелка. Все едно, важното е той да види, че във вас не живее някаква ревнива комплексарка, на която ще трябва да дава обяснение във всяка секунда от времето – къде е, с кой е, какво прави и какво смята да прави.

Някои мъже прилагат тактиката „бивше гадже“ – показват снимки, говорят за тях с цел да ви изпробват нервите. Запазете спокойствие, ако ви покаже снимка на бившата му, усмихнете се и кажете, че е симпатична. Ако не спира да говори за нея единия вариант е, още да не я е забравил,а другият вариант е, че може да не знае какво да ви каже.

Любезно вмъкнете нещо в разговора – виц, филм. Нещо от сорта на – „Да това ми звучи като от един филм“ или „ Имаше един такъв виц, но не си го спомням“, а може и просто да кажете „Извинявай, че те прекъсвам, но имаш страхотни обувки“. Мъжете също са суетни.

Та дами, проучете добре мъжката психика и се научете на изкуството наречено „манипулация“, за да не ви се налага да плачете и да се питате „защо“. И не слушайте приятелките си, ако ви казват, че ако двама души се обичат не трябва да се манипулират. Това го е измислила някоя отчаяна съпруга.

Манипулацията ни е вродена, жените се раждат с характер! Освен това, любовта от пръв поглед не е на мода в наши дни.

Или манипулирате или ви манипулират, това поне първите два месеца е закон,вероятно измислен от някоя жена.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top