Нася Димитрова от Марица в Топ 3 на Мис Волейбол 2016

Завърши гласуването в конкурса за Мис BGvolleyball 2016, а централният нападател на ВК Марица (Пловдив) Нася Димитрова влезе в Топ 3 след втория етап на гласуване. Името на победителката и на нейните подгласнички вече са известни, но засега само на организаторите.

Всичко ще стане ясно по време на официалната церемония по награждаването на призьорите, която ще се състои в столичния хотел „Маринела“ от 18:30 часа на 7 декември.

Тържеството ще събере всички призьори в конкурсите от три от спортните сайтове на S Media – BGvolleyball.com, BGbasket.com и BGathletic.com, като наред с най-красивите ни спортисти, официално ще бъде представен и най-новият им продукт – спортното списание „Спринт“. Поканени са много гости, сред които известни спортни легенди и други известни личности.

Ето и как изглежда тройката в конкурса за Мис BGvolleyball.com 2016, като претендентките са подредени по азбучен ред:

Велина Минкова (Звезди 94)

Елица Баракова (Казанлък Волей)

Нася Димитрова (Марица)

Топ 5 допълват Гергана Георгиева от Левски (София) и Ани Боздева от Марица (Пловдив).

На следващите места се наредиха Натали Петрова (ЦСКА), Ива Халачева (Марица), Полина Нейкова (ЦСКА), Катерина Кирилова (Звезди 94) и Йоана Цанева (Звезди 94).

През този сезон на Мис BGvolleyball 2016 претендентките бяха 10, като трябваше да отговорят и на специални интервюта, в които да покажат и богато въображение и да разкрият творческите си заложби.

Снимка: bgvolleyball.com

Подобни статии

Top