Национален събор на Българския младежки Червен кръст в Пловдив

БЧК в Пловдив организира благотворителна акция по кръводаряване

От 25 до 26 март 2016 г., със съдействието на областната организация на БЧК – Пловдив,  в Аулата на Аграрния университет в града, ще се проведе най-висшият форум на Българския младежки Червен кръст /БМЧК/, на който ще присъстват над 70 делегати от цялата страна.

Националният събор ще гласува отчета за дейността на организацията за изминалата 2015 г. и ще приеме план за работа на национално ниво през настоящата година. Ще бъде обявено началото на честванията по случай предстоящата 95 годишнина на младежката организация, които ще преминат под мотото „БМЧК – 95 години създаваме добро!”.

Гости на Националния събор ще бъдат председателят на БЧК Христо Григоров, д-р Христо Паунов, член на Националния съвет на БЧК, генералният директор доц. д-р Красимир Гигов, зам.-генералният директор д-р Славита Джамбазова, д-р София Стоименова – главен секретар на БЧК, председателят и директорът на областната организация на БЧК в Пловдив д-р Петрония Карамитрева и Таня Георгиева, председатели на БМЧК за минали периоди, представители на местната власт, национални и регионални институции, партньори и съмишленици.

Подобни статии

Top