Неделев към майка си Елена: Ти и Ботев сте най-големите! (СНИМКА)

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев поздрави в социалните мрежи майка си Елена по случай днешния празник Св. Константин и Елена.

 “Честит имен ден на най-добрата, най-благородната и най-милата майка! Желая ти много здраве, щастие и много късмет! ОБИЧАМ ТЕ!”, написа Тошко под снимка на двамата на старницата си във Фейсбук.

В същото време немският вестник „Алгемайне Цайтунг“ написа, че ръководството търси начин да го продаде през лятото, след като тази пролет атакуващият халф игра под наем в родния си Ботев. „Канарчетата“ обявиха, че имат желание да го вземат и за есента на новото първенство, но отново само под наем.

В Майнц обаче нямат намерение да го задържат повече, а ако го преотстъпят отново, ще трябва да плащат огромната част от заплатата му. Това не устройва ръководството и за това се търси някъде, където да бъде продаден, за да се възвърне част от инвестицията в него. 

Неделев беше купен за над 2 млн. евро, но така и не успя да се наложи в Бундеслигата и затова беше върнат в Пловдив да трупа игрова практика. Но Майнц не оценява като положителен престоя му в България и затова иска да се раздели с него.

 Снимка: Facebook

Подобни статии

Top