Неделен хороскоп – за св. Валентин

ОВЕН 21. 03 – 20. 04
Някои ситуации сам ще ви подканят към различен подход в контактите! Днес е трудно да се определи, дали бързо ще се освободите от служебните проблеми! Възможно е да ги задълбочите, ако пренебрегнете деликатното поведение пред началниците! Мобилизирайте връзките и контактите си, за да не давате повод за манипулации. Дайте шанс и поводи на любовта!

ТЕЛЕЦ 21. 04 – 21. 05
Въпреки днешното празнично настроение, мнозина от вас са изпълнени с противоречиви чувства и търсят доказателства за мислите си?! Действайте уверено и не давайте предимство на страха и съмненията си! И на двата фронта – служебния и личния, ще има разногласия от непремерените ви ангажименти?! Обещали сте да изпълните и невъзможното, но именно днес ще трябва да щадите нервите!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 – 21. 06
Организирайте добре деня си и го изпълнете със слънчеви чувства и обич! Повечето от вас обаче, са в понижено настроение, поради липсваща перспектива към очакваната посока. За допълнителните финансови постъпления е необходимо още време, а вие внимавайте от случайно подхвърлени, рискови оферти?! В любовта доминира света на мечтите, но изненада  и радост не липсва!

РАК 22. 06 – 23. 07
Препоръчително да погледнете от друг „ ъгъл „ на живота си, заедно с реалните приоритети?! Много от вас да бъдат подготвени, защото е възможна компромисна делова стъпка, която е в поощрение към  желанията ви?! Преминавате през обстойния анализ на случващото се напрежение и ще се освободите от илюзорните противоречия. Бъдете всеотдайни към любовта на партньора си – имате уверения в чувствата!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Още от началото на деня, повечето очакват съществен знак на уважение и обич?! Смесвате работния режим с лични задачи, а оттам наднича цялото объркване през деня. Възможно е да проведете насочващ диалог с висшестояща особа, която да поиска потресаваща “ цена “ за помощта си?! Препоръчителна е дистанция! Отнасяйте се дипломатично и с открито отношение на контактите, дори в любовта!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Повече смелост ви е необходима и стремеж да превърнете деня в целеустремен баланс! Изправени сте пред проблем или загадка, целяща да урони авторитета ви, а за повечето да им дистанцира временно градивните амбиции?! Ще разгадайте, че приближените ви играят задкулисно и пробивно към добрината ви! Не се колебайте да се защитите – с таланта на победната ви усмивка!

ВЕЗНИ 24.09 – 23. 10
Доверете се на принципите си и на неподкупността на характера ви! Днес ще сте свидетел на някои служебни нововъведения, но не допускайте да се възползуват от липсващото ви възражение, или пък безсмислено търпение?! Намирате се в позитивна кондиция и сами извоювайте благините си. Вечерта празнувайте в тесен кръг, като проявите загриженост към любимите хора!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Интуицията през деня ще е на оптимално ниво, а това ще ви помогне да вземете правилните решения! Имате възможност за осъществени делови срещи, неслучайни и много важни! Задействате определен план, който почти не сте вярвали във възможността на старта му?! Единствено се пазете от споделяне и ще избегнете завистта и кортуазията. Повечето от вас оформят ново запознанство и флирт!

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12
Днес работата отстъпва път на емоциите, а мислите са полетни към нова любов – завладяла мечтите ви?! Истинско оживление настъпва от романтичното ви настроение – спектъра на промените расте и обхваща множество житейски сфери! За някои, акцента е дома, за други е финансовия потенциал, а за трети това е нестабилните позиции в постоянното партньорство. Сърцето ви знае правилната посока!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Иска ви се всичко навреме да свършите и то по – добре от заплануваното, за да ви остане време за развлекателни моменти?! Заредени сте с много работа и е напълно нормално да помислите: дали някои от заобикалящите ви са готови да поемат временните ви задължения?! Напрегнати сте и поведението е малко дързостно, но не забравяйте, че това е критерий за способностите ви! Влезте в “ коловоза “ на любовта без илюзии!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Днес не обръщайте внимание на всичко, което дочувате – съществуват подвеждащи истории или просто лъжи?! Възможна е конкуренция в работата и опити на съперничество за мястото ви, дочувате коментари и съмнения за квалификационната даденост?! Позициите ви са стабилни, безпокойството е излишно! Загрижено и успешно се справяте с битови проблеми, и като съдбовна заслуга ще ви зарадва нежна любов!

РИБИ 20. 02 – 20. 03
Емоционалната ви кондиция е в доста ескалативна посока, а това ви създава настроение и уникалност на присъствие сред околните! Днес се очертава да бъдете във фокуса на талантите си, които умело да приложите към професионалните си задачи и нищо чудно да блеснете с признати способности! Имате шанс да се изявите там, където досега не са ви допускали. Изпитвате удивление и любовно влечение към сродна душа!

Източник: blife.bg

Подобни статии

Top