Неделен хороскоп за 11 декември

ОВЕН

Денят е подходящ за общуване с приятели и съмишленици. Може да помислите за бъдещето си и да разгледате някои допуснати в последно време грешки. Така ще може да приемете някои спънки в начинанията си. Почивката или свободните творчески занимания ще ви помогнат да подобрите настроението и да разширите кръгозора си. Днес може да сте прекалено чувствителни затова не бързайте да променяте отношенията си с роднини и приятели. Интересът към чуждите тайни може да ви докара проблеми.

ТЕЛЕЦ

Денят може да се окаже прекалено напрегнат. Не вземайте отговорни решения и не правете кардинални изказвания. Отложете планирането на бъдещето си, защото плановете няма да са добре обосновани и скоро ще се наложи да ги промените. Довършете текущите си задачи и си позволете почивка. Дори ако имате сериозни проблеми в семейството не е желателно да вземате крайни решения. По-добре потърсете път за помирение. Вечерта може да се отдадете на мечти, чиято реализация няма да ви се стори невъзможна.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се чувствате комфортно и спокойно. Времето е подходящо за приятелски срещи или творчески занимания. Потребностите на душата и сърцето ще вземат надмощие над тези на тялото. Не си струва да се опитвате да се потопите в работа. Привечер може да се почувствате по-активни и предприемчиви. Някои са способни цяла нощ да посветят на оригинална и вдъхновяваща идея. Вечерта е идеална за романтична среща и интимна връзка. Зарадвайте партньора си с малко романтика, която ще съживи отношенията ви.

РАК

Денят може да премине в някакво състояние на неопределеност. Ще ви бъде трудно да вземете еднозначно решение, непрекъснато ще се съмнявате и колебаете в правилността му. Отложете активната работа за късно вечерта или по-добре за другия ден. Външните обстоятелства и някои спомени може да ви попречат да действате енергично и целенасочено. Домашните въпроси ще отнемат много време и енергия за разрешаването си и няма да стане окончателно. Това ще нагнети допълнително домашната атмосфера.

ЛЪВ

Поведението на приятели и партньори може да се окаже загадка за вас. Опитайте се да бъдете по-наблюдателни и предвидливи особено ако се отнася до делово сътрудничество. Не се доверявайте на всеки, който претендира, че е професионалист. Посветете времето си на близките хора, ако времето позволява направете си разходка сред природата. Вечерта активността се повишава и се доверете на интуицията си преди да действате. Може да се наложи да направите услуга на някого, но не позволявайте да ви въвличат в чужди интриги.

ДЕВА

Интуицията ще ви подскаже кога да спрете ли как най-добре да довършите някаква задача. Потърсете нестандартен подход за решаването й, не се колебайте да потърсите информация и съвет от колеги и приятели. В личния ви живот са възможни катаклизми, но мъдростта и практичността ще ви помогнат да се справите. Това е възможно само ако не започнете да отстоявате правата си на всяка цена. Ще се наложи да обсъдите доста семейни въпроси, да разрешите някои отдавна отлагани проблеми.

ВЕЗНИ

Ако посветите деня си на почивка или свободни занимания няма да сгрешите. Моментът е добър за всички дела, свързани с творчество, изкуство и музика. Дайте възможност на креативното си въображение да полети надалеч. Посетете изложба, погледайте любим филм или просто се разходете сред природата. Постарайте се да релаксирате достатъчно и да се погрижите за физическото си състояние. Вечерта може да ви изненадат с новина за очаквано попълнение в семейството ви.

СКОРПИОН

Днес идеята да се уедините сред уюта на собствения си дом ще ви се струва особено привлекателна. Само не се опитвайте да се занимавате със сметки, анализи и факти, информация. Прекалено сте лениви и сънливи, за да се справите успешно с работа, която изисква точност и внимание. В отношенията с любимия човек назряват разногласия. Причина за това може да стане вашият стремеж към свобода и независимост. Най-добре си организирайте пътуване заедно, все едно къде – сред природата или на друго място.

СТРЕЛЕЦ

Оригиналните и забавни идеи, които ви завладяват днес, ще занимават ума ви дълго време. Едва в края на вечерта може да забележите, че не всички е възможно да се реализират в действителност, а към други ще загубите интерес. Вечерта може да изпитате копнеж към домашната топлина и емоционално единство, да потърсите съчувствие и разбиране от близките си хора. Интересно запознанство с човек, който отдавна търси вашето внимание, може да се окаже обещаващо начало на романтична връзка.

КОЗИРОГ

Днес пазете физическите си сили, позволете си повече почивка, която да възстанови енергийния ви баланс. Отложете активната дейност за утре. Тогава нужните хора и точните думи ще благоприятстват деловата дейност. Малко уединение ще ви се отрази добре днес. Ще можете на спокойствие да обмислите получената информация, особено ако отдавна сте я търсили. Това ще ви помогне да потърсите нови направления в професионалната сфера, в които да разгърнете талантите и способностите си.

ВОДОЛЕЙ

В обкръжението ви ще се появи човек, който ще стане за вас повече от всички други. Това може да се окаже дългоочакваната ви любов. Вътрешният ви глас ще ви подскаже какви постъпки и решения да направите, за да укрепите финансовото си положение. Времето е подходящо за романтика и творчество, но не е изключено просто да ви се прииска да помързелувате малко. Деловите срещи и контакти отложете за утре. Вечерта може да проведете някои телефонни разговори или да прегледате електронната си поща.

РИБИ

Склонни сте да прекарате деня в компанията на доверени приятели или насаме със себе си. Може да се отдадете на спомени или да помечтаете за бъдещето. Вечерта може да получите важни известия, нова информация или да срещнете стари приятели. Това ще ви даде нови идеи за бъдещото ви професионално развитие. Скоро ще намерите достойни бизнес партньори и дори може да започнете собствен бизнес, за който отдавна мечтаете. Активната електронна кореспонденция също ще даде своите положителни резултати.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top