Неделен хороскоп за 18 септември - DC news

Неделен хороскоп за 18 септември

хороскоп

ОВЕН

Материалното ви положение се стабилизира. Очаква ви осъществяване на всичките ви стремежи и достигане на целите. Главното е да намерите подходящите съмишленици. Финансовият успех ще постигнете с тяхна помощ и тази на деловите си партньори. Очаквайте важни делови предложения и може да разчитате на тяхната подкрепа. В личния живот ви очаква разбиране и любов. Бъдете внимателни към любимия човек. Може да се запознаете с човек, с когото да свържете живота си.

ТЕЛЕЦ 

Вложили сте не малко сили и средства, за да укрепите своя авторитет в търговската сфера. Ако почувствате, че новата работа напълно ви устройва, то не я изпускайте. Успешно ще решите дело, свързано с юридически въпроси или далечни пътувания. Отложете оформянето на важни документи, а също така отговорните проекти и романтичните срещи. В семейния живот може да се наложи да поемете инициативата. Отделете повече време на децата.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е изпълнен с ярки събития и нови делови предложения. Може да решите внезапно да направите кардинални промени в живота си, да се откажете от любимо хоби или партньора си. Не се заблуждавайте обаче, че ще можете в един миг да се откажете от миналото си. Творческите пориви, реализирани днес, може да променят живота ви. Не очаквайте помощ от роднини и близки. Правете нещата сами и тогава може да разчитате на успех.

РАК

Довършете започнатите задачи, а новите начинания и проекти отложете за друг ден. Началството ще поставя все нови и нови задачи пред вас, а брачният партньор ще предявява претенции и поставя неизпълними условия. Не бързайте с изводите и не прекъсвайте отношенията. По-добре направете компромис. Ограничете новите интимни връзки, нищо няма да се получи и може само да съжалявате.

ЛЪВ

Определете ясно целите си и проявете отговорност и взискателност. На работното място може да настъпят кадрови промени, смяна на шефовете или членове на колектива. Важни срещи и разговори, оформяне на документи по-добре отложете. Днес ще проявявате непостоянство в мислите и възгледите си. Денят е благоприятен за любовните дела. Повишената емоционална чувствителност и сексуалност ще подобрят отношенията ви с партньора. И ще ви донесат взаимно удовлетворение.

ДЕВА

Днес сте твърде взискателни и критични към другите. Това може да е свързано с вашата неувереност в себе си. Необходимо е непрекъснато да доказвате своите способности и адекватно да реагирате променящите се ситуации и обстоятелства. Възможно е кратко пътуване. Финансовата ситуация зависи само от вас затова не позволявайте другите да вземат решения вместо вас. В личните отношения нещата не са прости. Колебаете се дали напълно да прекъснете отношенията си с любимия или да си дадете още един шанс.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни при разговор с колеги и началството. Една незначителна дума и всички могат да се обърнат срещу вас. Всички финансови операции най-добре отложете за друг ден. Има голяма вероятност за критична ситуация, засягаща член на семейството ви. У дома атмосферата е благоприятна. Може да обсъдите с близките си предстоящите почивни дни и пътуванията. Избягвайте интригите, общуването с непознати и злонамерени хора.

СКОРПИОН  

За вас днес няма да има по-важно нещо от семейството и децата. Почивка сред природата ще ви зареди с енергия. Финансовото положение може малко да ви развали настроението. Не бързайте с подписването на важни документи. Не проявявайте излишни амбиции и претеции към околните. Ще се наложи да се приспособявате към нови обстоятелства, но не е ясно дали ще са благоприятни или не. Внимателно преценявайте всичко преди да вземете решение. Съветите на близките ви хора ще ви помогнат.

СТРЕЛЕЦ  

Ако завършвате поредния проект най-добре внимателно проверете всичко, за да избегнете евентуални грешки и не бързайте да започвате нови начинания. Дайте си време за малко почивка. Рецептата за успех е проста. Посветете се на работата си, бъдете трудолюбиви и упорити и ще постигнете всичко, което искате. Промени в личния живот могат коренно да го изменят. Стремете се да въплътите мечтите си в реалния живот.

КОЗИРОГ

Планираното делово пътуване ще ви донесе голям успех. Може да започне нов етап в кариерата ви, което ще промени материалното ви състояние, но ще нарастнат отговорностите ви. Вашата половинка може д протестира, че не ви остава време за вас двамата, но вие ще я убедите, че си заслужава. Тези, които все още са сами може да очакват ново умлечение, но за съжаление то ще се окаже краткотрайно. Изобщо нещата в личния ви живот ще се люшкат от едната крайност в другата.

ВОДОЛЕЙ  

Днес личният ви живот ще се пука по шевовете и дори може да се стигне до пълен разрив на отношенията. Ако имате общ бизнес постарайте се да довършите общите проекти и след това се постарайте да се разделите мирно и тихо. Домашните задължения ще отнемат голяма част от времето ви, а планираните далечни пътувания по-добре отложете. Избягвайте шумните компании тази вечер, но срещи със стари приятели ще ви извадят от мрачното настроение.

РИБИ

Днес ви се иска да се откъснете за малко от важните дела и финансовите проблеми. Чувствате се изтощени в последно време. В семейството ви очакват кардинални промени. Не започвайте да контролирате всяка крачка на вашата половинка, това само ще доведе до сериозни спорове и дори раздяла. В работната сфера всичко зависи от вас. Дали ще постигнете успех или ще се провалите в кариерата зависи от вашето трудолюбие и делови качества. Само тогава може да бъдете уверени, че промените, които стават в офиса, ще са във ваша полза.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top