Неделен хороскоп – 13 ноември

хороскоп

ОВЕН

Първата половина на деня е по-благоприятна за активност. Може да разчитате на подкрепа от съдбата и партньорите си. Излишната мнителност ще доведе до неразбирателства, които ще затруднят реализацията на набелязаните планове за деня. Не се втурвайте да правите неща, които не са ви напълно ясни, защото напразно ще си загубите времето. Любовният роман може внезапно да бъде прекъснат от вас, защото нещо не ви харесва, а след това с лекота и бурна страст да започнете нова връзка. Това едва ли ще ви направи по-щастливи.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за планиране на дейността и преценка на собственото положение. Разпределете времето си правилно, за да успеете да се справите с всички задачи. Старайте се да реализирате конкретни планове и цели само с достойни средства като разчитате на своите качества и умения. Ако не загубите работоспособността си и блеснете с деловата си активност може да постигнете отлични резултати. Възможно е да се появи съмнение в лоялността на някои ваши приятели и делови партньори.

БЛИЗНАЦИ

Романтичните и приятелски връзки, всички контакти от личен характер ще бъдат особено приятни, продуктивни и надеждни. Нестандартните свободни ангажименти са за предпочитане пред официалните дейности. Опитите да работите за издигане в кариерата или да привлечете вниманието на авторитетни лица ще се натъкват на невидима стена и няма да ви донесат желания резултат дори ако външните обстоятелства изглеждат благоприятни. Доверете се на сърцето и изберете любовта.

РАК

Днес ще искате да покажете привързаността си към родителите и родното място, към брачните партньори или близките си приятели, които считате за оригинални и необичайни личности. Интуицията ви се усилва, но това не означава, че всичките ви предчувствия ще се окажат верни. Не се поддавайте на съблазни, водещи до рисковани авантюри. Измамата и предателството на близък човек ще ви нарани много, но се опитвайте да търсите причината за това, което става. Нищо няма да помогне да възстановите предишните отношения с този човек. Едва в края на деня може да има проясняване на финансовата ситуация.

ЛЪВ

Днес брачните или деловите партньори, приятелите ви едва ли ще са напълно откровени с вас. Ако отношенията ви с тях са добри може би просто се опитват да ви предпазят като скриват някои обстоятелства от вас. Но ако и преди сте имали проблеми днес просто ще се опитат да ви измамят или изкуствено ще ви държат в неведение и неувереност за нещата. Затова внимателно проверявайте всички предложения, които получавате днес. Едва ли сте готови за радикални промени, затова следвайте набелязания път.

ДЕВА

Днес няма да ви бъде лесно да прецените резултатите от своите и чуждите постъпки. Неясните инструкции и критерии няма да ви позволят да внесете яснота по вълнуващите ви въпроси. Не си струва да се занимавате със задачи, изискващи точност и акуратност. Творческата дейност и използването на активно въображение и не шаблонно мислене напротив ще се окажат приятни и продуктивни. Моментът не е подходящ за посещение при лекаря. Грешна диагноза и неясни симптоми само ще ви заблудят и навредят. Не се опитвайте да изяснявате отношенията си днес.

ВЕЗНИ

Денят е добър за почивка и свободни занимания. Неочаквани творчески идеи и занимания с изкуство, музика и фотография ще изпълнят времето ви. Позволете си повече свобода както за себе си, така и за приятелите и близките си. Не е добре за вас да оставате в уединение. Дори ако близките ви са далеч от вас намерете начин да се свържете с тях. Не си позволявайте непредвидени разходи, за да не разстроите семейния бюджет. Ако отдавна си мечтаете за далечни страни моментът е подходящ да направите пътуването на живота си.

СКОРПИОН

Днес усещате силна привързаност към родното гнездо и семейството си. Започвате да цените у тях именно тези качества, които ги отличават от всички останали места и хора по света. Може да прекарате деня в компанията на близки приятели, с които да измислите оригинални начини за почивка. Това ще укрепи семейните отношения. А тези от вас, които имат сериозна връзка може да решат да я узаконят. Моментът е подходящ да направите или да приемете предложението на любимия човек.

СТРЕЛЕЦ

По неведоми пътища или благодарение на собствената активност може да се озовете в странна компания на неочаквано място. Ще търсите съмишленици и духовно единство с другите хора. Дори ако плановете ви са напълно готови отложете старта на нов проект за по-подходящ момент. Нестандартният ви подход към задълженията ви, известна ексцентричност в поведението и откровеност в изказванията може да предизвикат удивление в обкръжението ви и да предизвикат техните упреци. Бъдете по-сдържани, първо мислете и после говорете и действайте.

КОЗИРОГ

Спазвайте твърд график в работата си и не се упреквайте ако не сте в състояние да се справите с всичко. Не очаквайте твърде голяма дисциплинираност и отговорност от хората, с които имате работа днес. В противен случай просто ще решат, че сте затворен особняк, лишен от чувство за хумор и може да престанат да общуват с вас. Пътят към целта може да се окаже не дисциплината, а вярата в резултатите, доверието в партньорите и творческото мислене. Вечерта отдъхнете от работата у дома сред семейството си.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да се наложи да балансирате между няколко неща едновременно. Това положение ще ви забавлява, но не забравяйте, че може и да ви заблуди. Приятелите ще ви простят подобни игрички, но деловите партньори едва ли, дори може да престанат да работят с вас. Денят е добър за творчество, медитация, да се потопите в света на киното, музиката и театъра. Отношенията ви с любимия човек може да се развиват добре, но крайният резултат ще зависи от вашето настроение и желание да се обвържете сериозно.

РИБИ

Духовните и естетическите търсения днес ще са ваш приоритет. Практическата страна на нещата няма да има значение за вас. Виртуалният свят може да ви изглежда мнго по-красив и съвършен от суровата действителност, но не може вечно да останете там. Прекарайте деня както искате, а скучните задачи оставете за друг ден. Малко уединение от светската суета няма да ви навреди. Задушевните разговори, игрите на компютъра или други интересни занимания ще ви разтоварят от ежедневните проблеми.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top