Неделен хороскоп - DC news

Неделен хороскоп

ОВЕН

Положението в семейството ви е доста сложно. Внимателно следете ситуацията и помислете за причините довели до това положение. Творческите занимания ще ви помогнат да се откъснете от мрачните мисли. Емоциите и съветите на другите няма да ви помогнат. Логиката и здравия разум ще ви дадат правилния отговор на измъчващите ви въпроси. Финансовите операции не търпят рисковани действия. Преценете всички за и против дадено предложение и едва тогава действайте.

ТЕЛЕЦ

Не драматизирайте заради негативните отношения с ваш близък приятел. Всички хора спорят от време на време затова не се притеснявайте излишно. Ще намерите компромисно решение на спорните въпроси. Запазете спокойствие и не нажежавайте атмосферата. Не изпускайте възможността да промените живота си към по-добро. Трябва само да се откажете от някои остарели схващания и да промените възгледите си. Новият поглед към някои неща ще ви даде възможност да разрешите много проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Винаги сте в курса на последните новини дори и в най-отдалеченото ъгълче на земята. От многото ненужна информация подберете тази, която е полезна за вас. Във всяка ситуация се постарайте да запазите спокойствие и трезво да намерите изход. Едва ли общуването с приятели ще протече безпроблемно. Бъдете по-сдържани в думите и емоциите си и ще постигнете повече. В любовта нека сърцето да ви е горещо, а главата хладна.

РАК

Днес упорито ще търсите себе си и своето място в този живот. Готови сте да изпробвате всяка професия и ще намерите подходящото място за себе си. Бъдете внимателни на пътя или при работа с електроуреди. Емоциите ви пречат да вземате правилни решения във финансовата сфера, но не отказвайте и най-незначителната работа, която ви предложат. Козните на недоброжелатели ще минават като мравки по гърба ви, но нищо няма да е в състояние да помрачи настроението ви.

ЛЪВ

Днес трябва да сдържате поведението си в рамките на приличието. Не правете лоши коментари за колеги. Това ще се отрази зле на репутацията. Отношенията ви с любимия човек са объркани и мъгляви. Може би един откровен разговор между вас ще проясни нещата. Научете се да правите компромиси и това ще ви помогне не само в личните, но и професионалните отношения. От цялата информация, която ви залива днес, извлечете след внимателен анализ това, което ще ви донесе полза.

ДЕВА

Денят ще бъде ползотворен за вас ако не се затваряте в себе си, а действате активно. В сложни моменти може да разчитате на приятелски съвет. Решението на много текущи проблеми ще ви донесе удовлетворение и ще ви позволи да почивате спокойно. Избягвайте непоследователността в поведението си, за да не предизвикате много конфликти с обкръжението си. Финансовата ситуация е стабилна и може да си позволите някои скъпоструващи вещи.

ВЕЗНИ 

Недейте да нервничите напразно за неща, които не са по силите ви. Дори да призовете на помощ всички роднини няма да се справите. Най-добре съберете компания и весело прекарайте свободното си време. Обсъждайки общите си планове се вслушвайте в мнението на другите. Напълно е възможно те да ви подскажат интересна идея и сведения, които не са ви били известни. Този ден ще покаже доколко и накъде ще се изменят бъдещите ви планове.

СКОРПИОН

Днес значително ще се подобри материалното ви положение. Всички финансови предложения разгледайте внимателно, не ги оставяйте настрана. Не се поддавайте на унинието и се заемете с творчески проекти. Не вземайте важни решения, отнасящи се до дома и семейството ви. Оставете ги за друг път. Романтична вечеря на свещи с вашата интимна половинка ще ви зареди с приятни емоции и значително ще подобри отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовта няма да е много щастлива за вас. Ако отношенията ви се крепят само на страстта не разчитайте на здрав съюз между вас. И най-малкото недоразумение ще предизвиква спорове и конфликти с околните. Съветите на околните само ще влошат ситуацията и могат да ви накарат да престъпите принципите си. Във финансовите дела се постарайте да бъдете хладнокръвни и въздържани. Пред вас се откриват широки възможности за мечтани пътешествия и самообразование. Гледайте да не изпуснете своя шанс да реализирате мечтите си.

КОЗИРОГ

Материалното ви състояние е незавидно и това ще попречи на планираната почивка или пътуване. Не давайте обещания дори и на човек, когото обичате. Всичко се променя светкавично и обещанието няма да струва нищо. Интелектуалните и спортните игри ще ви заредят и разширят кръгозора ви. Романтичните запознанства и приятелското общуване ще ви откъснат от проблемите. Среща с интересен човек може да доведе до сериозни отношения и брак.

ВОДОЛЕЙ

Най-добре ще ви се отрази разходка сред природата с приятели. Нищо ново не планирайте, а се наслаждавайте на красотата на есента. Колкото по-малко се намесвате в личния живот на другите толкова по-добре ще се развива вашия. Може да изпаднете в неловко положение, свързано с бивша любовна история на ваш приятел. Старайте да държите под контрол емоциите си, за да не се наложи да се извинявате за казаното и направеното.

РИБИ 

Промени и трансформации ви очакват днес. Предстои ви нов етап от живота, важни събития ще променят спокойното русло на ежедневието ви. Вашите способности и таланти ще блеснат ако сте готови за конкретна работа с хора, на които отдавна се възхищавате. Ще можете да проявите своята индивидуалност и да увлечете околните със своите иде и мечти. Използвайте всички възможности да общувате с хората, които съдбата ви изпраща.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top