Неделен хороскоп – 21 август

ОВЕН

Кипите от енергия и въобще не сте в настроение за почивка. Искате простор, въздух и нови впечатления. Уви, няма да можете да избегнете конфликтите, затова се старайте трезво да гледате на ситуацията и да не бързате с изводите. Неразбирателства и преразглеждане на някои съюзи и отношения ще ви донесат неприятни преживявания. Избягвайте изясняване на отношенията и не решавайте прибързано. Идват нови хора и събития, които ще ви изненадат.

ТЕЛЕЦ

Пред вас се откриват нови интереси към културата, философията, историята. Много интересни запознанства, свързани с тези теми ви очакват. Работата ви преминава на нов етап и не бързайте да си вземате отпуск. Бъдете отговорни в обещанията и договореностите си и не се предоверявайте на хората. Ако търсите ново запознанство всичко, което трябва да направите е да не пречите на съдбата да си свърши работата. Въпреки нежеланието си ще трябва да се доверите на инстинктите си.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви изненади и подаръци на съдбата. Няма място за безделие и безгрижна почивка. Появяват се нови възможности за самоусъвършенстване и работа. Семейството ви силно се е затъжило за вас, затова не поставяйте работата пред него. Това ще напрегне отношенията ви, не са изключени изблици на ревност или необосновани обиди. Прекарайте вечерта с близките си в приятната атмосфера на дома ви и заедно решете проблемите си, споделете недоизказаното и си простете взаимното недоверие и обиди.

РАК

Днешната ви активност може да повлияе на професионалната ви дейност, на отношенията с приятелите ви и въобще на по-нататъшната ви съдба. Бъдете внимателни и преценявайте всяка стъпка, за да се изкачите успешно по професионалната стълбица. Възможно е да намерите лично щастие, не изпускайте своя шанс. Възможно е да се решите на важна стъпка в своите отношения с любимия човек. Не е важно какво точно ще направите. Имате смелостта да се справите.

ЛЪВ

Трезво преценете възможностите си и реалността. Скоро на работното ви място и удома ще се възстанови стабилността. Някои от вас ще се заинтересуват от новостите в медицината, културата и образованието. Почетете, научете нещо ново и ще заинтригувате събеседниците си с интересни факти и новини. В любовта трябва да решите какво искате. Дали търсите отношения с човека, в когото сте влюбени или други неща ви вълнуват повече.

ДЕВА

Дайте си време да прецените резултатите от работата си и да систематизирате всичките си дела. Това се отнася както за работата така и за личния ви живот. Не притискайте близките си, дайте им възможност да поживеят без вашия контрол. Срещнете се с приятели. Непринудените срещи и разговори ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението и да се отпуснете. Мимолетните романи не са за вас. Само ще усложнят живота ви и ще ви попречат да срещнете вашата половинка.

ВЕЗНИ

Много нови идеи, които ще облекчат вашата работа, се появяват, но не бързайте да ги въпълъщавате веднага в живота си. Обмислете всичко внимателно преди да се втурнете да ги реализирате. Търсете във всичко по-дълбок смисъл и споделяйте впечатленията си с близките си хора. Те ще ви окажат незаменима помощ при решаването на важни за вас проблеми. Може да очаквате някои изненади и да решавате как да реагирате на тях. Ще бъдете неотразими и с лекота ще привличате противоположния пол.

СКОРПИОН  

Посветете деня на домашните дела. Лесно се поддавате на внушения затова се постарайте сами да вземате решения. Очакват ви някои непланирани пътувания или неочаквани срещи. Не се увличайте прекалено в домашните задължения. Дайте си възможност за активна почивка и да презаредите силите си. Любимо занимание ще ви помогне да забравите за проблемите и ще ви даде положителни емоции. Най-добре изберете нещо, което ще ви ангажира емоционално и ще използвате въображението си. Това ще приведе в хармония духа и тялото ви.

СТРЕЛЕЦ  

Настроени сте философски и денят може да ви предложи дълбоки преживявания, които ще ви подтикнат към необичайни размишления. Битовите неудобства и неуредици не ви тревожат, ще намерите начин да се примирите с домашната обстановка. Откъснете се от суетата и се насладете на красотата на природата. Ще възвърнете душевното си равновесие и ще можете да наерите компромис в отношенията си с близките си хора. Те се нуждаят от вашата помощ и съчувствие.

КОЗИРОГ

Не се удивлявайте ако вашите роднини днес замислят нещо без ваше знание. Постарайте се да се отнесете към ситуацията адекватно без излишно нервничене. Избавете се от стереотипите и снобизма. Така ще се почувствате по-свободни и ще постигнете повече. Денят е изпълнен с парадокси, които ще ви накарат да видите нещата от към смешната им страна, да намерите алтернативни решения.

ВОДОЛЕЙ 

Не планирайте значителни мероприятия днес. Замисленият сценарий неочаквано ще се промени. Не се опитвайте да контролирате събитията, ориентирайте се в обстановката добре и извлечете полза от всяка ситуация. Възможно е да намерите подкрепа и да успеете да разрешите проблемна страна от живота си. Може да погледнете на трудностите от друга страна и да намерите лесно разрешение. В любовта се колебаете между желанието за стабилни отношения и търсенето на силни усещания.

РИБИ

Отделете повече внимание на себе си и своите дела. Обмислете поведението си и преценете резултатите от работата си. Когато разберете себе си лесно ще съставите план за бъдещите си действия и внимателно ще организирате живота си. Необходима ви е почивка и повече грижи за здравето ви. Не изпускайте шанса да укрепите отношенията си с близкия човек. Вашият партньор е вашият идеал и заедно може да постигнете много. Тези, които мечтаят за любов, може да сбъднат мечтите си.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top