Неделен хороскоп – 4 декември

ОВЕН

Днес може да разчитате на успех във всяка трудна ситуация. Успехът и помощта могат да дойдат при вас в най-неочаквания момент, въпреки че може да не са точно в този вид, на който сте се надявали. Моментът е подходящ за довършване на започнатите проекти. В началото на деня може да бъдете твърде емоционални и сте склонни да вярвате на вътрешния си глас. Привечер може да ви обхване неистово желание за бурна дейност, особено ако сте родени през март. Постарайте се да сдържате поривите си, за да не направите сериозни грешки.

ТЕЛЕЦ

Днес не встъпвайте в пререкания с партньорите си. По-добре още един път да се възползвате от благородството им, снизходителността и щедростта им. Ако навреме покажете дружелюбие и готовност да поддържате контакти, нужния резултат може да бъде постигнат още по-бързо. В същото време не се учудвайте на тяхната прикритост и не се опитвайте да разкривате чужди тайни. Привечер може да изпитате силно желание да рискувате. Не залагайте обаче всичко, което имате, защото Фортуна е изменчива.

БЛИЗНАЦИ

Контактите с обкръжението може да са взаимно изгодни до вечерта. Ако сте заинтересовани да бъдете забелязани от шефовете си или да привлечете единомишленици и спонсори, постарайте се да покажете на какво сте способни. Вечерта ще дойде с напрежение във всяко отношение. В най-лошия случай не е изключено съперничество, личностен конфликт особено за родените през май. Този момент не е подходящ за начинания дори и съвместно с някого. Пътуванията няма да са безопасни, особено ако вие сте зад волана.

РАК

Днес може да се занимавате с творчество или своето любимо занимание, което ще ви достави най-голямо удоволствие. Избягвайте прекалената активност и емоционалност. Неочаквано делово пътуване може да се окаже изгодно във финансов план. Само не влизайте в нови дългове и гледайте позитивно на ситуацията. Вечерта нещата ще се променят и ако се появи неотложна задача постарайте да свършите само най-необходимото. Ако сте влюбени и вечерта имате среща с любимия постарайте се да изглеждате зашеметяващо.

ЛЪВ

Днес може да получите интересни предложения от чуждестранни партньори. Ако се появи шанс да се отправите на пътешествие в чужбина с цялото семейство не го пропускайте. Не е изключено днес да ви обхванат романтични спомени. Противно на всяка логика късно вечерта може да ви обземе прилив на делово или творческо вдъхновение. По-добре прекарайте вечерта в шумната компания на приятелите си. Така ще се заредите с приятни емоции и енергия за утрешния ден.

ДЕВА

Днес ви очаква успех в много начинания. Може да започнете нови проекти и да укрепвате деловите връзки. Може да разчитате на помощта на верен приятел или влиятелен човек. С брачния партньор може да постигнете съгласие по някои наболели семейни въпроси. Вашите емоции и сантименталност ще се люшкат и едва вечерта от обзелото ви вълнение няма да остане ни следа. В любовта не трябва да разчитате на първото си впечатление за човека, когото сте срещнали.

ВЕЗНИ

През първата половина от деня финансовото ви състояние е стабилно и може да си позволите някои важни покупки. Може да договорите изгодни условия за сделка или получаване на кредит. Ще получите и съществена подкрепа от авторитетни колеги или роднини. Вечерта може да приключите с материалните въпроси и да помислите за други задачи. Може да обмислите професионалната си стратегия за близкия период. Моментът не е подходящ за пътувания и затова по-добре вечерта да си останете у дома.

СКОРПИОН

Ако днес успеете да преодолеете трудностите в отношенията си с деловите партньори скоро ще постигнете успех в бизнеса. Интригите на работното място може да доведат до неприятни ситуации. Помислете за главните си цели и дали не е време да ги актуализирате. Може да се наложи да защитавате някаква своя идея, но го направете само ако сте напълно убедени в нея. Бъдете внимателни на пътя и при работа с електрически уреди. За голямо пазаруване още не е настъпил подходящия момент, но може да закупите някои най-необходими неща.

СТРЕЛЕЦ

Днес предпочитайте пасивността в деловата сфера. Може да се заемете с някои домашни и семейни дела, поддържане на семейните отношения и традиции. Вечерта може да се окажат много важни вашите знания и таланти, защото никак не ви се иска да отстъпите завоюваните позиции. Бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек, защото разбирателството между вас лесно може да изчезне. Прекарайте вечерта със семейството си у дома, а ако имате възможност може да посетите изложба или театрална постановка.

КОЗИРОГ

Днес ви очаква пълна неразбория на любовния фронт. Именно заради това сериозно ще пострадат другите сфери от живота ви. Съсредоточете се върху най-важните си задачи. Може да си потърсите интересно занимание или любимо хоби. Ако това ви донесе допълнителни доходи ще бъде идеалния вариант за вас. Не се поддавайте на изкушения, защото може сериозно да навредите на репутацията си и самочувствието си. Не започвайте нови неща, по- добре проявете активност в довършването на започнатото.

ВОДОЛЕЙ

Подводни камъни ще затрудняват пътя ви към успеха днес. Материалният стимул или надеждата да получите одобрение са отличен мотив да довършите важен проект. В края на деня може да се почувствате по-свободни и да направите някои планове за бъдещето си, но все още се въздържайте да вземате важни решения. В отношенията с любимия човек настъпва нов период. Нещата между вас се променят в по-добра посока и стават сериозни. Вечерта избягвайте шумните компании и алкохола.

РИБИ

Днес се намирате в еуфория от голям успех, постигнат тези дни. В края на деня обаче ще трябва да се сбогувате с приятните възпоминания. Ще се наложи да защитавате своите убеждения и с дела да потвърдите своя успех. Ако сте родени през февруари е възможно да влезете в конфликт с влиятелен човек или с родителите си. Радвате се обещаващо романтично запознанство. Всичко би било прекрасно ако вече нямахте любим човек. Затова внимавайте от два прекрасни романа да не останете сами.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top