Неделен хороскоп – 7 август

ОВЕН

Днес ви очакват изненади и някои непредвидени обрати, нов етап в живота ви. Голяма активност и работоспособност в деловата сфера ще изпълни деня ви. Но бъдете внимателни при работа с документи и различни договорености. Всяко невнимание може да ви струва скъпо в бъдеще. Нестандартния подход към всяка задача ще ви донесе високи резултати. В деловите пътувания и далечните пътешествия не са изключени неприятни изненади. Също и в личните ви отношения успехът е съмнителен.

ТЕЛЕЦ

Напрежението и претоварването от последните дни ви карат днес да търсите уюта на дома и почивка с любимите ви хора. По възможност прекарайте деня в усамотение като ограничите контактите си с другите. Само така ще избегнете някои предизвикателства или провокации. Някои битови проблеми с лекота ще получат разрешение и след това може да се наслаждавате на почивката си. Отделете внимание на някои близки роднини, които са далеч от вас. Те се нуждаят от вашата помощ.

БЛИЗНАЦИ

Днес вашата комуникативност, оптимизъм и творчески подход ще ви помогнат да постигнете впечатляващи резултати. Нови запознанства, посещения на нови места и различни пътешествия ще задоволят интереса ви към нови впечатления и нови хора. Всички важни задачи за деня се опитайте да свършите сутринта. По-късно вече това ще бъде по-трудно. Личните отношения няма да се развиват много добре. Възможно е някакво недоволство или спор с партньора да ви развали настроението.

РАК

Сутринта всички ваши желания ще се изпълняват като с вълшебна пръчица. По-късно обаче ще потънете до гуша в изпълнението на чужди идеи и начинания. Някои от вас, които се страхуват от промени, ще предпочетат днес да се занимават само с рутинни задачи, но може да пропуснат прекрасни възможности. На хоризонта се появяват нови хора, които могат да станат ваши партньори за дълго време. Пътят към успеха е трънлив, но това не бива да ви обезкуражава.

ЛЪВ

Много емоционално ще приемате чуждите грижи и проблеми, а това няма да ви помогне да намерите ефективно разрешение. Някои от вас може да започнат да се съмняват в правилността на избраната линия на живот и кариера. Ако тази неопределеност ви плаши може да поискате съвет от хората до вас, които ви познават най-добре. Постарайте се да съберете повече информация преди да вземете решение. Може да започнете да разрешавате някои сериозни проблеми в семейните отношения. Опитайте се да го направите по мирен път.

ДЕВА

Близките ви хора може да решат, че живеете твърде спокойно и да поискат да разнообразят ежедневието ви. Днес ще можете трезво да прецените партньорите си, да обмислите предстоящите си действия, да постигнете душевно равновесие. Денят е подходящ за дребни покупки или работа по дома. Пътуванията няма да особено успешно и по-добре се въздържайте от тях. Личните ви отношения не вървят особено добре, но може да прекарате интересно с приятели.

ВЕЗНИ 

Сутринта прекарайте у дома в уединение. Нови начинания и проекти по-добре отложете за друг ден. Днес нищо няма да ви се удава да свършите както трябва. Всичко ще ви се отдава с неимоверен труд и резултатите няма да ви харесат. Любовните отношения също няма да се развиват благоприятно, защото настроението ви се мени непрекъснато. Бъдете по-внимателни в действията си, има вероятност от травми поради разсеяност и непредпазливост.

СКОРПИОН

Контактите и комуникациите днес ще са затруднени. Сключването на договори или брак няма да бъде особено успешно. Има опасност да се забъркате в сплетни и интриги на недоброжелатели. Не давайте напразни обещания, неизпълнението им може да предизвика агресия в засегнатите. Уединението е най-добро за вас днес. Отложете дългосрочното планиране и не си помисляйте в момента да правите генерални промени. Отложете всички важни решения за по-добър период.

СТРЕЛЕЦ 

Нови места, далечни пътешествия,всичко това ви привлича като магнит. Днес с успех ще проявите своите музикални и литературни таланти и ще получите заслужено признание. Проекти, които не сте се решавали да започнете, с успех ще реализирате сега.  Но не се доверявайте и не разкривайте своите планове, твърде рано е за това. Контролирайте емоциите си, за да не предизвикате конфликти. Скривайте своите съкровени мисли и чувства. Рискувате да не бъдете разбрани правилно.

КОЗИРОГ

Откажете се от задачи, които изискват съсредоточаване и точност, логика и точни разчети. Отложете преговорите и официалните срещи. Днес нещата няма да се развият по вашия сценарий и ще променят плановете ви. Личният ви живот е противоречив. Възможно е да срещнете човек, заради когото да сте готови да промените коренно живота си. Ще трябва да се научите да се приспособявате към всякакви ситуации.

ВОДОЛЕЙ

Днес се отдайте на активен отдих, разходка в планината или парка. Всички делови срещи или подписвания на договори отложете докато проверите щателно цялата информация и обмислите внимателно решенията си. Възможно е да сгрешите и да накърните интересите си. Проблеми в отношенията с половинката ви или с родителите ви могат да помрачат настроението ви. Необмислените ви действия по отношение на другия или нежеланието ви да се съгласите с неговата гледна точка може да има продължителни неприятни последици.

РИБИ

Днес сте много емоционални и любвеобилни към другите хора. Способни сте да преживявате техните проблеми и чувства. Срещи със стари приятели ще събудят много спомени и вълнения у вас. Научете се да излизате от сложни ситуации, особено ако от това зависи живота ви. Въпреки че околните разчитат на вас, погрижете се първо за вашите чувства и проблеми, преди да се втурнете да помагате на другите.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top