Неделен хороскоп - DC news

Неделен хороскоп

Овен
Денят е подходящ за нови запознанства извън зоната ви на комфорт. Идете на някое ново място или направете нещо ново, за което отдавна мечтаете. Не се застоявайте вкъщи, бъдете активни и ще срещнете някой много интересен човек. Никога не се знае какво може да се случи до вечерта.
Телец
Имате много неща за вършене, но ви трябва и почивка. Започнете началото на деня като се захванете с по-важните си задачи и оставете втората половина от неделята си свободна. Трябва ви малко време насаме с мислите ви. Към края на деня ще се случи нещо неочаквано, което ще върне усмивката на лицето ви.
Близнаци
Колебанията няма да доведат но нищо хубаво. Трябва да помислите добре, преди да решите, но и да не се бавите прекалено дълго. Любовният ви живот ще претърпи промени, за които може само да се радвате. Бъдете спокойни и не очаквайте негативни емоции, защото денят ви ще бъде много ведър, ако останете спокойни и не позволявате на никого да ви ядоса.
Рак
Не вярвайте на всичко, което чуете. Важно е да се доверявате на собствената си преценка за хората и да не позволявате външно влияние да промени възгледите ви за даден човек. Очаква ви приятна изненада в неделя следобед.  Не си мислете, че не е заслужена. Нужно ви е малко повече щастие и ще се намери човек, който да ви го подари…
Лъв
Леките притеснения, които ви тревожат от известно време са абсолютно безпочвени. Имайте доверие на хората около вас, особено на половинките си. Искате да знаете дали човекът до вас е човекът ЗА вас? Много бързате! Радвайте са на това, което имате, а дали ще бъде за цял живот… само времето може да покаже.
Дева
В неделя ще се чувствате отлично. Ще премислите някои свои планове и ще видите, че всичко върви точно, както сте си го мислели. Бъдете по-сигурни в себе си, оптимизъм не ви липсва, за това ще успеете с всичко, с което се захванете. Още от сутринта ще получите обаждане, което ще ви накара да полетите от щастие…
Везни
Не бъдете прекалено взискателни към себе си. Достатъчно работа вършите през делничните дни, дайте си малко време за почивка. Потърсете компания в неделя и се оставете на случайността за всички места, на които ще идете. Никога не знаеш къде можеш да се запознаеш със специален човек. Неделя за вас е ден за запознанства!
Скорпион
Имате всичко, за което някога сте си мечтали, но все пак нещо ви липсва. Не се задълбавайте много в това тревожно чувство, а го оставете настрана. Имате толкова поводи за щастие, че притеснението е абсолютно излишно. Пригответе си хубави дрехи в неделя вечер, защото в понеделник ще ви трябват за нещо специално… не казваме какво!
Стрелец
Бъдете по-смели в решенията и действията си. Животът обича смелите и хубавите неща се случват на тези, които умеят да рискуват. Имате чудесна възможност да започнете нова връзка. Има два варианта – да не я виждате и да трябва сериозно да се огледате в обкръжението си… или да я виждате, но да се страхувате. Няма от какво да се притеснявате, има добри изгледи…
Козирог
Опитайте нещо ново, стига сте играли на сигурно. Време ви е да раздвижите малко личния си живот, защото напоследък не сте щастливи така, както ви се иска. Ключето към щастието се крие в самите вас. За целта трябва да излезете от зоната си на комфорт и да направите нещо щуро, което не е типично за вас. Повярвайте ни, ще се случи нещо хубаво, ако просто опитате.
Водолей
Имате нужда от малко вдъхновение и го търсите на грешното място – в други хора, в работата си, в ново преживяване. Истината е, че вдъхновението се крие у самите вас, но напоследък сте позабравили да се вглеждате в себе си. Обичайте всичко, което сте. Вярвайте си повече и се погрижете за собственото си щастие. Заслужавате го!
Риби
Неделният ден за вас ще премине в любовни трепети. Не очаквайте веднага да пламне пожар, но се оставете на обстоятелствата. Има човек, който от доста време ви поглежда тайничко, а вие не го забелязвате. Страхува се да пристъпи към вас, защото сте малко затворени и строги. Усмихнете се, говорете повече с хората около вас и до средата на другата седмица ще разберете кой има симпатии към вас.
Източник: actualno.com

Подобни статии

Top