Неделен хороскоп – 9 април

ОВЕН

Днес ще постигнете поставените цели, но ще ви се наложи да преодолеете немалко трудности. Може да се окажете жертва на обстоятелства ако се хвърлите в неравна борба. Помощта на опитен човек ще се окаже безценна, за да се справите с всичко, което ви е приготвила съдбата за днес. За решаване на някои актуални проблеми ще се наложи да направите значителни непредвидени разходи. Не давайте воля на негативните емоции. Старайте се да гледате на нещата оптимистично.

ТЕЛЕЦ

Наситен и неспокоен ден ви очаква. Предстои ви да решавате сложни въпроси, да се намесвате в чужди работи, да проявявате ентусиазъм и да преодолявате много трудности. Вие не обичате да се жалвате от съдбата, защото знаете, че пътят към целта не е лесен, но ако проявите достатъчно настойчивост и твърдост може да постигнете всичко. Ще се наложи да се занимавате не само с вашите задачи, но и а окажете помощ на колегите, които изостават. Постарайте се да се отнесете с внимание към проблемите на приятелите и любимия си човек.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за подобряване на материалното положение. Вероятно ще направите големи покупки или ще започнете ремонт. Постарайте се да държите емоциите си под контрол и да не давате възможност на лошото настроение да вземе връх. Довършете започнатото, а новите проекти отложете за по-подходящо време. Въздържайте се от изясняване на отношенията си. Това няма да доведе до нищо добро. Отношенията ви с близкия човек са пред скъсване.

РАК

Днес смело може да си поставяте високи цели и да постигнете невероятни резултати. Вашата креативност и трудоспособност ще ви направят незаменим сътрудник във всеки колектив. Бъдете внимателни на пътя, особено ако вие шофирате. Вероятността за пътни произшествия е твърде висока. Внимавайте и при работа с електрически инструменти и прибори. Не сте настроени за любовни драми, но все пак ще се наложи да изслушате някои критики за поведението си от любимия човек.

ЛЪВ

Не се огорчавайте ако не всичко става така както сте очаквали. Различни неприятности и досадни недоразумения, неудачни съвпадения ще разстройват работния процес. Не вземайте всичко това присърце, защото ситуацията скоро ще се подобри. Просто не планирайте нищо важно за първата половина на деня. По-късно може да откриете нещо ново за себе си. Или да започнете нов проект, който ще ви отвори нови перспективи за професионално развитие. Близките ви възторжено ще ви подкрепят, когато споделите плановете си с тях.

ДЕВА

Денят като цяло е благоприятен за делова активност. Възможно е днес да реализирате замислите си или да сътворите нещо ново и предизвикателно. Творческата работа ще е най-резултатна. Бъдете внимателни ако подписвате важни документи, за да не допуснете сериозни грешки. Среща с бивш любим може да ви извади от равновесие, но не се поддавайте на негативни емоции. Все пак във връзката и е имало и хубави неща. Не преживявайте тежко разногласията с настоящия любим, нещата се разрешат от само себе си. Възможно е днес да ви изненадат приятно.

ВЕЗНИ

Денят ви се подрежда добре. Ще успеете да реализирате плановете си, при това без да ви се налага да бързате или да пришпорвате обкръжението си. Пълни сте с ентусиазъм и благодарение на това лесно се справяте с неща, които не са по силите на останалите. Благоприятен ден за делови и лични контакти, неформално общуване и обсъждане на важни въпроси. Може да се отдадете на спортни занимания, пътувания и екскурзии. За съжаление се намирате в творчески застой и не може да разчитате на появата на блестящи идеи.

СКОРПИОН

В забързаното си темпо не пренебрегвайте близките си. Кой друг, ако не вие ще ги подкрепи и закриля, но и вие самите ще има на когото да се опрете, в случай на нужда. Ще закрепите любовните си отношения, ако се покажете по-щедри към партньора си. Не рискувайте в нищо и бъдете бдителни към конкурентите ви, за да не се похвалят с вашите успехи. Мнозина от вас трудно се справят с изискванията за служебните и обществените си задължения. Възможно е именно днес страхотно да ви се прииска да смените ангажиментите си.

СТРЕЛЕЦ

Творческият ви потенциал нараства и ще може да проявите талантите си в различни сфери. Финансовото ви положение е стабилно, но не бива да рискувате, защото прекалената ви доверчивост и наивност може да ви доведе до големи загуби. Денят е подходящ за планиране на нови проекти. Значително по-интересни ще са събитията в личния ви живот. Някои от вас може да започнат нова любовна връзка. Други ще бъдете изправени пред важен избор и ще трябва да решите по кой път да поемете в живота си.

КОЗИРОГ

Днес може да постигнете много в професионалната сфера. Ще разрешите важни въпроси и ще успокоите конфликти, които в последно време не са ви давали мира. Способни сте на много и ще проявите настойчивост, с която ще преодолеете всякакви препятствия и ще победите много по-силни противници. При това няма да изразходвате енергията си напразно, а ще намирате прости и оригинални решения. Възможни са неголеми финансови загуби, едва ли ще бъдат успешни и непланираните покупки. Няма да се разстроите за дълго, скоро ще постъпят нови финанси по сметката ви.

ВОДОЛЕЙ

Интересен ден ви очаква. Пред вас се поставят нелеки задачи, но това ще ви даде възможност и да научите много нови неща. Ще създадете полезни познанства и ще намерите подкрепа от влиятелни хора. Това ще ви помогне да укрепите професионалните си позиции и да постигнете увеличение на доходите си. Научната и изследователската дейност е най-подходяща за вашите способности. Семинари, конференции ще ви дадат възможност да срещнете съмишленици и да получите полезна информация.

РИБИ

Денят е по-подходящ за почивка и приятно прекарване отколкото за сериозни и важни дела, задачи, изискващи съсредоточеност и внимание към всяка подробност. Проблеми в отношенията с колегите и шефовете ще затруднят още повече работата ви. Не са изключени грешки в предвижданията, финансови загуби и неуспешни сделки. Бъдете внимателни при решаването на каквито и да било въпроси, свързани с финанси.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top