Неделен хороскоп

Седмичен хороскоп 26 януари - 1 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
През целия ден ще имате много енергия и ще бъдете изпълнени със стремеж да действате. Прекарайте деня сред близки, приятели, не се усамотявайте. Почистете дома си, проветрете помещенията, в които смятате да прекарате повече време. Колкото повече сте на чист въздух, толкова по-добре ще е за вас.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е изпълнен с разнообразни дейности за вас. Отдайте предпочитание в предобедните часове на духовни и творчески занимания, а следобед излезте на чист въздух. Даже да имате недовършени задачи, по-важно е да си починете и да прочистите мислите си. Поканете гости. Любовният ви живот е спокоен, но направете нещо, за да изненадате приятно партньора си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Занимавайте се само с интересни за вас неща. Има опасност, ако почувствате досада, да станете заядливи и да предизвикате семеен конфликт. Бъдете по-деликатни към партньора си и не оспорвайте всяко негово мнение, ако то не съвпада с вашето. Излезте сред природата или идете на църква, имате нужда от смирение.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес се занимавайте само с приятни за вас неща и не бъдете агресивни спрямо околните. Имате твърде много положителна енергия и не я пилейте. Овладейте емоциите си и ще се радвате на много приятелства и обич от околните. Ако се налага пътуване днес, въздържайте нервните си изблици.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще зависи от това, накъде ще насочите енергията си. Ако ви обхване съзидателно настроение рано сутринта, можете да сте много полезни за себе си и семейството. Има опасност обаче да бъдете агресивни и заядливи – овладейте това настроение, като излезете рано на разходка сред природата. Вечерта се срещнете с добри приятели.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят днес ще е значително благодатен за вас, само помнете, че са ви противопоказни тежки физически натоварвания. Можете да довършите някои служебни дела, но е за предпочитане да се отдадете на семейството и на себе си. Време е да преустановите някаква връзка с човек от другия пол, която вече ви е в тежест.

Везни – 24.09 до 23.10
Това ще е поредния ден, в който сте прекалено емоционални и е възможно да допуснете много грешки, ако не се овладеете. Насочете енергията си към полезни занимания, премълчавайте, ако към поведението ви са отправени упреци. Не се затваряйте в себе си и не се усамотявайте, но избирайте хората, с които ще общувате днес. Срещнете се само с добри приятели, избягвайте контакти с непознати. Общуването с природата ще ви донесе душевен покой.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Заредени сте с много енергия, но денят се очертава като доста скучен за вас. Имате недовършена служебна работа и смятате да я приключите – това ще бъде грешка. Посветете деня на разтоварващи занимания, излезте сред природата, погрижете се за себе си. Привечер се очертава приятна романтична среща, но не възлагайте големи надежди на нея.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще трябва цял ден да си напомняте, че е ден за почивка. Имате много енергия и искате да свършите много служебни задачи, но обстоятелствата не позволяват това. Има опасност да станете заядливи към хората от семейството, а те нямат никаква вина.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще бъдете изпълнени с добронамереност към всички, но внимавайте някои да не се възползва непочтено от това. Подбирайте хората, с които ще общувате извън семейството си. Посетете възрастни роднини, срещнете се с добри приятели.  Привечер ви очаква романтична изненада, дайте своя принос за приятното настроение.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не се захващайте с тежка физическа работа днес и денят ще мине в хармония със силната ви романтична нагласа. Настроени сте да творите и мечтаете. Мечтите ви няма да се сбъднат, но от творческите ви занимания може да излезе нещо много добро. Намерете време да се разходите на чист въздух около обяд, а следобед се посветете на приятелите и партньора си. Вечерта пак ще ви обхване творческо настроение.

Риби – 20.02 до 20.03
Изпаднали сте в някакво меланхолично настроение, но денят вещае друго. Овладейте емоциите си и се посветете на приятни занимания. Можете точно днес да сътворите интересни произведения на изкуството, да подредите красиво и уютно дома си. Само не се занимавайте с бизнес и не подписвайте документи.

Източник: horoscope.bg

 

Подобни статии

Top