Недостроен хотел става Дом за възрастни хора - DC news

Недостроен хотел става Дом за възрастни хора

Недостроен хотел става домч за възрастни хора

Недостроен хотел в местността „Кукурево“ в землището на Разлог ще бъде превърнат в Дом за възрастни хора, след като НАП Пловдив успя да продаде сградата на търг. До продажба на имота се стигна, тъй като предишният собственик не можеше да погаси задълженията си от данъци и осигуровки към бюджета.

НАП Пловдив напомня, че сградата от пет етажа е започната като апарт-хотел за сезонно ползване, но след като е била изградена до груб строеж, е замразена през 2008 година. Имотът е разположен в близост до главен път Банско – Предела – Благоевград, в местност, известна с големия брой хотели и комплекси, включително популярно голф игрище.

Новият собственик на имота обаче сподели, че няма да превръща сградата в поредния хотел в подножието на Пирин. Вместо това ще довърши строителството така, че обектът да се превърне в Дом за възрастни хора. Проектът ще осигури както нови работни места в района, така и допълнителен приход в бюджета на община Разлог.

През ноември НАП Пловдив организира още няколко интересни търга на недвижими имоти, сред които кафе – сладкарница с площ 250 квадратни метра в центъра на Казанлък и четириетажно общежитие в Смолян.

 

Подобни статии

Top