Неизвестни факти от личния живот на Шарапова (СНИМКИ)

masha3

Мария Шарапова направи едно изявление, което никак не е обичайно за родените в Русия. Тенис звездата обяви, че не може да търпи вкуса на водката.

„Аз не мога да търпя вкуса на водката. Знам, че много други руснаци не обичат тази напитка. Бих могла да пия водка, смесена с нещо, но никога няма да опитам чиста водка”, заяви приятелката на Григор Димитров.

Ето още няколко малко известни факта от личния живот на Мария Шарапова:

Аз съм странна. Често се спъвам в някакви неща. Като Бамби съм. Вероятно съм твърде замислена.

Когато не съм на тренировка се занимавам с бизнеса ми с бонбони. С моя екип ни отне много време да наложим марката „Шугарпова” и този бизнес ми отнема почти колкото спорта.

Любимият ми ресторант е „Мари Вана”. Веригата я има в Лондон и в Ню Йорк, а отскоро и в Лос Анджелис. Приготвят хубав борш и черешови кнедли.

Никога не пътувам без кашмирения си шал, който понякога мога да използвам и като завивка. Не си забравям и слушалките, които ме откъсват от шума на заобикалящия свят. Обичам да снимам с моето „Блекбъри”. Просто съм неразделна с него.

Любимият ми спътник е моето куче. Двамата с Григор обичаме да пътуваме с него, но в чужбина не го взимаме.

Перфектната почивка за мен е на плажа, с йога на разсъмване, а после кокосова вода и тотално спокойствие. Но много бързо ми омръзва и гледам да се върна на работа.

снимки: tennisflash.net

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top