Нещата, за които лъжат зодиите

Няма човек на Земята, който да не лъже. Лъжата е част от нашата природа и не вярвайте на някой, който твърди, че не го прави. Има определени неща и причини, за които зодиите лъжат повече и това си личи от километри. Ето и кои са те:

ОВЕН

Овените лъжат за спасение

Представителите на зодия Овен не обичат да изглеждат безотговорни, но понякога нямат никакво желания да помогнат при нечие искане или поставена задача и затова лъжат, за да се измъкнат. Те разчитат, че когато един човек почука на заключена врата, сам ще се откаже.

ТЕЛЕЦ

Телците лъжат за да си пазят парите

Най-честата причина, заради която представителите на зодия Телец лъжат, е за да не дават пари на заем. Дори да са получили премия или бонус наскоро за Телците финансите са свещено нещо и никак не обичат да правят услуги, свързани с пари. За тази цел те измислят цяла история, с която да впечатлят околните.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат склонност да си измислят

Близнаците са зодията, която лъже най-много. Те се възползват от лъжите, когато искат да убедят другите в своята правота или за да извлекат изгода от дадена ситуация. Те могат да се позовават на реални аргументи и факти, за да ви е възможно най-трудно да уличите лъжите им.

РАК

Раците не лъжат, а спестяват истината

От зодиака Раците са знака, който най-мрази лъжите, а когато прибягват до тях, то е само за да спестят неприятна истина на свои близък. При тях да лъжат за своя собствена изгода е под достойнството им. Дори се стремят да избягват съчинените истории.

ЛЪВ

Лъвовете лъжат, за да изпъкнат

За представителите на тази зодия е изключително важно да имат висока репутация в обществото и за да я запазят са готови да си измислят всякакви неща. Лъвовете превръщат една лъжа в цяла история, която трябва да ви убеди в тяхната царственост.

ДЕВА

Деви – мъжете лъжат по-често от жените

Жените Деви се отнасят към лъжата, така както се отнасят към неподредеността и мръсотията – не ги харесват и ги избягват. Преди да излъжат те пробват с други методи, а когато лъжат – винаги си личи. За разлика от тях мъжете Деви са царе на лъжите. Те мога да ви излъжат за всичко и ако не им повярвате, ще ви се обидят.

ВЕЗНИ

Везните лъжат за спокойствие

Представителите на зодия Везни прибягват до лъжите, за да си подарят спокойствие или за да избегнат проблемите. Те лъжат, за да убедят най-вече самите себе си, че всичко е наред, а това много им вреди. За сметка на това Везните обожават да плетат интриги.

СКОРПИОН

Скорпионите лъжат, за да манипулират

Скорпионът е манипулатор и никога няма да се посвени да ви излъже, за да ви убеди в неговата истина. Представителите на тази зодия лъжат и за да поддържат образа, който са си създали. Трудното при тях е да бъдат хванати в лъжа, защото са готови на всичко, за да се прикрият.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците лъжат, за да докажат правотата си

Стрелците са най-неспособните в лъжите зодиакални знаци, но това не ги спира да излъжат, особено ако трябва да натрапят мнението си. И те подобно на Лъвовете са склонни да преувеличават една история, така че да подчертаят привлекателността си. Стрелците не могат да лъжат, защото лесно могат да бъдат хванати, тъй като лъжите им са много плоски.

КОЗИРОГ

Козирозите лъжат за по-висок статус

Представителите на зодия Козирог обичат да послъгват, когато става въпрос за материалното им благополучие и социалният им статус. Пред останалите те обичат да изглеждат успешни, богати и доволни от живота и не се интересуват до колко това опира на истината.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите лъжат, за да се защитят

Когато Водолеят излъже, това означава, че няма никакво доверие на събеседника си. Те избягват да говорят за живота си пред непознати, защото смятат, че по-късно те могат да използват тази информация срещу тях.

РИБИ

Рибите не лъжат, а си фантазират

Представителите на зодия Риби могат да си създадат цял въображаем свят и да убедят околните в съществуването му. Те могат да си измислят ухажори, приятели и влюбени в тях хора, само за да избягат от действителността, в която те не съществуват. За да ви убедят в лъжите си, Рибите могат да разиграят цели спектакли.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top